Modni prijedlog tjedna by Ivona - Outfit by Mishica design

Modni prijedlog tjedna by Ivona - Outfit by Mishica design

O brandu "Mishica design“ već ste imali prilike čitati na portalu, a danas vam predstavljamo njihovu novu kolekciju.  Kao i do sada, obilježje "Mishice“ su zanimljivi printevi pa tako danas na meni možete vidjeti majicu s cvjetnim printom i suknju zanimljivog dizajna.


undefined

undefined


Kristina: "Moje oko uvijek traži materijale s cvjetnim uzorkom pa je to bio slučaj i s novom kolekcijom. Prvo me osvoji posebnost materijala, a zatim smišljam što ću s njime. Izbjegavam raditi kolekcije po godišnjim dobima jer nekako mislim da bih time ograničila svoju kreativnost. Draže mi je zaljubiti se u neki materijal i onda od njega stvoriti nešto posebno i drugačije."


undefined

undefined


"Uvijek biram prirodne materijale, ali za zimske modele često napravim iznimku pa se poigram i s poliesterskim. Topli su, ne gužvaju se, a često su im boje postojanije i intenzivnije."


undefined

undefined


"Mislim da se kroz sve moje modele provlači romantika i zaigranost te sam često na rubu između mode za djevojčice i mode za žene. Uvijek sam u potrazi za novim materijalima, smišljam nove kreacije, stoga vjerujem da ni ova zima uz „Mishicu“ neće biti dosadna."


undefined

Pratite nove kreacije branda „Mishica design“ na njihovim društvenim mrežama (Instagram, Facebook).


Autor: Ivona Šebalj

Instagram

Facebook