Modni prijedlog tjedna by Ivona - Mon Art

Modni prijedlog tjedna by Ivona - Mon Art

Danas čitajte o brandu Mon Art iza kojega stoji Tea Stefanovski Milunić iz Siska. Tea je učiteljica engleskog jezika, a kako je oduvijek bila kreativna, odlučila je osnovati poduzeće za izradu torbi zajedno sa suprugom. U nastavku pročitajte što nam spremaju u proljetnoj kolekciji i saznajte gdje možete pronaći prekrasne Mon Art torbe.

undefined

1. Kada je nastao Mon Art i što Vas je potaknulo na izrađivanje torbi?

Mon Art kao brend je ustvari nastao prije nekih godinu dana, premda se ovime bavimo već gotovo 6 godina. Ideja o izradi torbica je došla zaista spontano, s moje strane, kada sam jednostavno odlučila isprobati maminu mašinu i pokušati nešto sama napraviti. Danas ne radim sama, puno nas je uključeno u cijeli proces, ne samo izrade, već i ostalih poslova unutar našeg poduzeća.


undefined


2. Kako izgleda proces izrađivanja jedne Vaše torbe?

Ukoliko se radi o nekoj novoj torbi, najprije zamisao skiciramo i razradimo. Zatim slijedi krojenje. Nakon toga ide šivanje, stavljanje kopči i drugih metalnih dijelova te pakiranje. Budući da imamo dosta posla, svatko je zadužen za određeni dio.

 

undefined


3. Koje su boje i uzorci bili najtraženiji ove zime?

Zmijski i kroko uzorak su definitivno najtraženiji, a ove zime najviše su išle konjak smeđa, bordo, tamno ljubičasta, siva i naravno nezaobilazna crna.

 

undefined


4. Što Vas najviše motivira u ovom poslu?

Svakako nas najviše motiviraju naši kupci, ali i puno drugih stvari. Volimo raditi, volimo učiti. Užitak nam je svakodnevno napredovati, osmišljavati nove modele, nositi se s izazovima. Motivaciju nam daju i nove ideje jer je odličan osjećaj kada nešto što ste zamislili u glavi provedete u djelo.


undefined

5. Gdje naše čitateljice mogu pronaći Vaše torbe?

Mon Art torbice možete pronaći i kupiti putem naših društvenih mreža: Facebook i Instagram, ali i na sljedećim prodajnim mjestima: Dboxx u Zagrebu, Happy Home u Bjelovaru i Linea u Rijeci.


undefined


6. I za kraj nam otkrijte koje boje i modele možemo očekivati u Vašoj proljetnoj kolekciji?

Na proljetnoj kolekciji već uvelike radimo i jako se veselimo tome. Uz već postojeće modele radimo i na dva nova, od kojih će jedan biti manja torbica, a drugi model nesto veća 'ceker' torba. Bit će i puno ruksaka. Boje koje će prevladavati su žuta, narančasta, bež, tirkizna, baby roza i hot pink.


undefined


Ja nosim Mon Art bež torbu kroko uzorka koja je idealna kako za zimske outfite, tako i za nadolazeće proljetne outfite.


undefined 


Fotografije: Nada Šebalj

Autor: Ivona Šebalj