Modni prijedlog tjedna by Ivona - Lovidovi

Modni prijedlog tjedna by Ivona - Lovidovi

Danas čitajte o dizajnerici Ani Marić koja stoji iza branda obuće „Lovidovi“.  Ana godinama piše svoj blog Lovidovi i velika je zaljubljenica u modu, stoga je osnivanje branda bio logičan slijed. Njezini modeli oduševljavaju veselim bojama, kvalitetnim materijalima i svi imaju etiketu „Made in BiH“. Koju sve vrstu obuće možete pronaći u Aninoj ponudi i koji je njezin najdraži model čitajte u nastavku. 


undefined


1. Kako se rodila ideja o brandu cipela „Lovidovi“?

Modni influencer sam otprilike 4 godine i stvaranje vlastitih proizvoda je nekako bio logičan slijed. S obzirom da sam veliki zaljubljenik u modu, uvijek mi je bio san imati vlastitu kolekciju, bilo odjeće ili obuće.


undefined

undefined

2. Malo tko na Instagramu ne zna za profil @lovidovi_ana koji je ujedno među popularnijim domaćim influencerima. Koliko ti je taj status pomogao kada si se odvažila na korak osnivanja svog branda?

Moram priznati da mi je puno pomogao jer je to na neki način nastavak mog rada. Naravno da je lakše osnovati vlastiti brand i ponuditi ga već postojećoj publici.


undefined


3. Ja danas nosim pink oxfordice iz tvoje kolekcije. Koliko je potrebno za izradu jednih ovakvih cipela?

Za izradu jendog para cipela potrebno je cca. 2 dana, a za realizaciju jedne sezonske kolekcije, u mom slučaju proljeće/ljeto, potrebno je planirati već godinu dana unaprijed. Smatram da dizajneri i jesu osobe koje stvaraju nadolazeće trendove konstantnim planiranjem i osmišljavanjem novih ideja.

 

undefined

undefined


4. Kakve se cipele mogu pronaći u tvojoj ponudi?


U Lovidovi kolekciji za proljeće i ljeto svi modeli su u potpunosti izrađeni od kvalitetne mekane kože, zanimljivog i upečatljivog dizajna. Svaka cipela je ručni rad i napravljena je s mnogo ljubavi. Naglasak je također i na udobnost. Kolekciju čine oxford modeli, popularne `mules’ polucipele, niže štikle te ravne sandale. Ono zbog čega sam jako sretna jest da sve cipele imaju etiketu `Made in BiH`.

 

undefined


5. Kako naše čitateljice mogu doći do „Lovidovi“ modela?

Svi modeli se mogu naručiti na online shopu www.lovidovi.eu ili jednostavno porukom na društvenim mrežama (Facebook, Instagramu). 

 

undefined


6. Tvoja prva kolekcija je uistinu raznolika, a kombinacije boja ne mogu proći nezamijećeno. Što te inspirira pri kreiranju modela?

Inspiraciju mogu pronaći baš u svemu. Mislim da i ljubav prema modi također igra veliku ulogu jer kada živite modu, pratite modu, ideje se jednostavno same rađaju.

 

undefined

undefined


7. Imaš li već u planu ideje za nove modele?

U pripremi je već kolekcija za zimu. S obzirom na pozitivne reakcije sretna sam što ću ponuditi ljudima još noviteta i drugačijih komada kojih nema na našem tržistu. 


undefined 


8. Koji je tvoj najdraži model iz ove kolekcije i u kojoj boji? 

Uh, teško je izabrati samo jedan jer mi je svaki model drag na svoj način, ali trenutno najviše uživam u zlatnom modelu ‚Lily’. 


undefined


Ostatak ponude potražite na društvenim mrežama i prošetajte Anin zanimljiv dizajn. 


Fotografije: Studio Bota za fotografiju, video i dizajn

Autor: Ivona Šebalj

Instagram

Facebook