Modni prijedlog tjedna by Ivona - Lamarpe

Modni prijedlog tjedna by Ivona - Lamarpe

Danas vam predstavljam novi brand „Lamarpe“ koji će vas osvojiti elegantnim odjevnim komadima.  „Lamarpe“ su pokrenule dvije mlade poduzetnice čija je glavna nit vodilja profinjenost, jednostavnost i elegancija. Jedan od ključnih materijala u „Lamarpe“ kreacijama je čipka po kojoj su prepoznatljive. Djevojke nam otkrivaju što ih inspirira u stvaranju modnih kreacija te što nam donose u svojoj proljetnoj kolekciji. 

undefined

1. Tko stoji iza branda „Lamarpe“ i kako se rodila ideja o osnivanju Vašeg branda?
Iza branda „Lamarpe“ stoje dvije mlade poduzetnice, zaljubljenice u sve što je profinjeno, elegantno i jednostavno. Sebe opisujemo kao „klasičarke“ koje najviše vole strukirane krojeve i čiste linije te istaknutu žensku siluetu. Ideja o samom osnivanju branda proizašla je iz ljubavi prema modi i lijepom odijevanju koje ističe ženstvenost. To nas je ujedno i vodilo u osmišljavanju svih elemenata koji karakteriziraju naš brand „Lamarpe“.

undefined

2. U Vašoj ponudi možemo pronaći predivne elegantne komade. Koji materijali ih čine i što Vas inspirira u kreiranju Vaših modela?
U kreiranju modela veliku pozornost posvećujemo ponajprije kvaliteti materijala koje koristimo kako bi osigurali maksimalnu udobnost ženama koje ih nose. Zato se odlučujemo za što prirodnije i udobnije teksture koje naručujemo iz Italije i Njemačke. Također, vrlo nam je važan i izgled samog materijala po kojem je i sama haljina prepoznatljiva, osobito kada su u pitanju uzorci čipke. Isto tako, svakoj od haljina nastojimo naglasiti neki detalj po kojem ona postaje posebna. 
Inspiracija su nam s jedne strane sve djevojke i žene koje se žele osjećati posebno i lijepo, a da im je prije svega ono što nose - udobno.  S druge strane, polazimo od sebe i vodimo se svime onime što bi i mi same voljele i željele imati u svojoj garderobi za neke posebne prilike.  

undefined

1.      Osim što Vaši odjevni komadi oduševljavaju, posebni ste i po pakiranju Vaših komada. Naime, Vaše haljine dolaze u elegantnim crnim kutijama sa svilenom crvenom mašnom i to je nešto što Vas izdvaja iz mase. Koliko je danas teško biti drukčiji u moru dizajnera i sličnih modela?

Drago nam je što je publika primijetila taj detalj pakiranja naših haljina. Sve što radimo nastaje s puno pažnje i ljubavi te želimo da upravo svaka „Lamarpe“ haljina pruža taj osjećaj posebnosti od samog početka i prije nego što se obuče.  To naravno znači i taj trenutak otvaranja naše kutije i, na neki način, osjećaj darivanja.
U današnje vrijeme, kada se dizajnerska scena itekako etablirala, možda se čini da je sve već viđeno i kreirano, međutim, uvijek ostaje jedan dio prostora koji čeka da se u njemu razvije neka nova posebnost i detalj koji će nečiji dizajn učiniti prepoznatljivim. Mi smo odlučili posebnost graditi na svemu što smatramo da je lijepo, ženstveno, bezvremensko i unikatno.


undefined 


1.      Ja danas nosim haljinu „Tessa“ iz Vaše ponude. Koliko je vremena potrebno da bi nastala jedna ovakva haljina?

Idejno vrlo malo zato što nas već na prvu inspirira sam materijal kada ga biramo. Nakon što pregledamo materijale i odaberemo nama najljepše, slijedi onaj najkreativniji dio osmišljavanja koncepta i slaganja detalja  iz kojeg vrlo brzo nastaju naši modeli kolekcije. Na taj je način nastala i „Tessa“ 

undefined

5. U kojim domaćim dizajnerima vidite svoje modne uzore?
Zapravo, u svima onima koji su bili ustrajni, strpljivi i kojima se taj trud nagradio. I mi bismo voljeli poput njih svoje kolekcije uskoro predstavljati  na nekom od modnih događanja.  


undefined

6. Možete li nam otkriti u kojem smjeru će ići Vaša proljetna kolekcija? Koje boje i materijale nam spremate?
Definitivno nastavljamo sa čipkom kao jednim od glavnih materijala, budući da su ti modeli i privukli najveću pozornost. Naravno, bit će tu ljetnih svježih boja, printeva, cvjetnih detalja i nešto više lepršavijih modela koji će biti nosivi i u dnevnim varijantama. Ostalo neka ostane iznenađenje

undefined

undefined

Posjetite društvene mreže branda „Lamarpe“ (Instagram, Facebook) te njihovu web stranicu za ostatak ponude. 

undefined