Modni prijedlog tjedna by Ivona - Ivana Jurić design

Modni prijedlog tjedna by Ivona - Ivana Jurić design

Danas vam donosim priču o Ivani Jurić i njezinom brandu „Ivana Jurić design“. Ivana u svojoj ponudi ima prekrasne haljine u kojima će se svaka žena osjećati posebno, a njezine kreacije rado nose mnoge javne osobe. Sudjelovala je na mnogim modnim manifestacijama i revijama, a njezin najveći uspjeh je otvaranje showroom-a u samom centru Zagreba. O tome što nam Ivana sprema za sezonu proljeće/ljeto čitajte u nastavku.


undefined


1. Kada ste shvatili da je moda posao kojim se želite baviti i kako je sve krenulo?

Rekla bih da je to dar od Boga, iskoristila sam svoj talent crtanja i talent stvaranja. Od malih nogu gledala sam modne revije i s mamom kreirala haljinice za barbike od raznih materijala. Upisom u srednju školu za odjevnog tehničara i na TTF na smjer tekstilni i modni dizajn stekla sam znanje i usavršila se u svom poslu.


undefined


2. Vaša je ponuda bogata prekrasnim svečanim haljinama. Gdje pronalazite inspiraciju za kreiranje istih?

Inspiraciju ponajprije pronalazim u vlastitoj potrebi za stvaranjem. Nekad u najdražem kafiću uz šalicu tople kave, a ponekad kad ugledam savršen komad tekstilnog materijala. Moram priznati da najviše skiciram i stvaram uz samo savršen dan. Sunce je to koje me čini sretnom.


undefined 

3. U kakvom outfitu se Vi najbolje osjećate?

Najbolje se osjećam u fora poderanim trapericama i basic majici koji uz savršen nakit i dobre štikle čine outfit potpunim i savršenim. No, na modne evente i noćne provode svakako volim odijevati svoje kreacije. Nekada su to jednostavne haljine s dubokim otvorom na leđima ili čipkane lepršave haljinice u raznim bojama.


undefined


4. Koji komad odjeće je Vama obilježio ovu zimu?

Ove zime je svakako neizbježna kratka haljina od pliša koju bi svaka djevojka trebala imati u ormaru. Trenutno ih možete pronaći u mom showroom-u uz 50% popusta.


undefined

5. Gdje naše čitateljice mogu pronaći Vaše kreacije?

Showroom „Ivana Jurić design“ nalazi se u samom centru Zagreba na adresi Ilica 49, a ponudu haljina možete pogledati i na društvenim mrežama.


undefined


6. Što će proizaći iz Vaše modne radionice u sezoni proljeće/ljeto?

Za proljeće/ljeto pripremamo bogatu ponudu dugih svečanih haljina koje će odjenuti najljepše Hrvatice na izboru za Miss Hrvatske 2017.


undefined


Ja nosim prekrasnu plavu haljinu od pliša s dubokim otvorom na leđima, a ostatak Ivanine ponude pregledajte na njezinim društvenim mrežama ( Web stranica , Instagram , Facebook )


undefined


Fotografije: Studio Bota za fotografiju, video i dizajn

Autor: Ivona Šebalj