Modni prijedlog tjedna by Ivona - Fashion Machine

Modni prijedlog tjedna by Ivona - Fashion Machine

Danas čitajte o „Fashion machine“, brandu dizajnerice Karoline Graff Gyugecz, inače liječnice koja je ljubav prema modi gajila oduvijek, a odnedavno je odlučila pokrenuti vlastiti brand. U nastavku čitajte što se trenutno nalazi u Karolininoj ponudi i gdje možete pronaći „Fashion machine“ odjevne komade.

undefined


1. Kada i kako ste došli na ideju osnivanja svog branda "Fashion machine"?

Ljubav prema modi i modnom dizajnu je postojala oduvijek, pa se tako postupno razvijala i moja želja da se time doista i bavim. Tako sam u jednom trenutku odlučila da jednostavno moram krenuti! A taj trenutak se dogodio početkom prošle godine te je ubrzo nakon toga osnovan brand „Fashion Machine“.


undefined
undefined


2. Što Vas najviše inspirira za izradu Vaših modela i je li teško osmisliti komade koji će biti drugačiji od već viđenih?

Inspiracija je zapravo svuda oko nas. Uvijek sam znala 'osjetiti' kada će se pojaviti novi trend i uglavnom se ravnam po tom osjećaju, ali u tome ujedno i leži 'zamka' i upravo zato nije jednostavno biti 'drugačiji'. Naime, u nekom trenutku se skupi kritična masa ljudi kojima se sviđaju iste stvari - a tako i nastaje trend - pa je zapravo umjetnost balansirati između toga što će se ljudima sviđati i toga da ipak tvoj dizajn bude poseban!


undefined
undefined


3. Koji materijali prevladavaju kod Vas ovoga proljeća?

Ovog proljeća u „Fashion Machine“ showroomu definitivno je zavladao popelin, materijal koji je idealan za ljeto jer je 'lagan' i prozračan. U „Fashion Machine“ dizajnu nema mjesta za znojenje, grebanje i osjećaj da na sebi nosiš oklop!


undefined

undefined


4. Što sve naše čitateljice mogu trenutno pronaći u Vašoj ponudi?

Trenutno su u ponudi košulje, tunike i haljinice na kojima se kao glavni motiv ističu vezene ruže u raznim kombinacijama i bojama. Svi modeli se mogu naručiti u bilo kojoj veličini (ukoliko ista nije dostupna na zalihama), a također se može i naručiti šivanje po mjeri.


undefined

undefined


5. Koja je Vaša preporuka našim čitateljicama za idealan proljetni outfit?

Idealan proljetni outfit je „Fashion Machine“ košuljica ili tunika u kombinaciji s trapkama, a kada nam za to bude prevruće, tu su haljinice!


undefined


6. Gdje možemo pronaći "Fashion machine" odjevne komade?

„Fashion Machine“ za sada možete pronaći u našem showroomu, na adresi Radićeva 32, Zagreb te u Pentlja concept storeu u Ljubljani, Mačkova 5. Ovih dana će zaživjeti i web shop, a svi modeli se također mogu naručiti i putem Facebooka, te Instagrama.

Kako biste se mogli što bolje upoznati s našom ponudom, tu je i službena web stranica branda.


undefined


Autor: Ivona Šebalj