Modni prijedlog tjedna by Ivona - Evita collections

Modni prijedlog tjedna by Ivona - Evita collections

Danas čitajte o vrlo zanimljivom brandu Tanje Filipović, a riječ je o „Evita collections“ espadrilama. Tanja je studentica 3. godine Modnog dizajna koja je uz mentoricu Gretu Gudelj naučila puno toga, što upravo pokazuje njezin brand obuće. Kako je započela svoju modnu priču i kako izgleda izrada jednog para espadrila čitajte u nastavku.


undefined


1. Vaša obuća je uistinu zanimljivog dizajna. Kako ste došli na ideju izrađivanja espadrila?
To je bilo sasvim slučajno. Hodala sam po jednom našem supermarketu i naletjela na ultra jeftine espadrille, kupila ih i totalno ih preoblikovala. Tu je došla ideja i istraživanje gdje se mogu nabaviti đonovi, kako se to uopće radi, kako napraviti nešto što već postoji, a da je drugačije i tako su pale jedne pa druge pa evo sada već tko zna koje. :)


undefined


2. Kako izgleda izrada Vaše obuće? 
Izrada se sastoji od šivanja gornjeg dijela gdje gledam da je apsolutno sve od prirodnih materijala, najčešće od lana, tu i tamo od pamuka. Zatim od prišivanja gornjeg dijela na đon. Zvuči jednostavno i lako, ali i nije baš. :) 


undefined


3. Gdje crpite ideje za svoj rad?

Ideje crpim gdje god mogu. Početni motivi su mi bili volani i cvijeće, sada su mi recimo mašne. Ne znam, svaki dan dobijem novu ideju i da imam još par ruku valjda bi bilo 100 modela. :)


undefined


4. Očekujemo li i Vašu jesensku kolekciju obuće i koje boje imate u planu?

Svakako. Moram još dobro razraditi plan za jesen/zimu, no trenutno ne mogu glavom izaći iz ovih divnih ljetnih boja.undefined


5. Koji je Vaš idealan outfit uz jedne od Vaših espadrila?
Ovo je teško pitanje. Ima toliko divnih outfita koji se mogu kombinirati uz moje espadrile. Može to biti nešto totalno basic, a može biti i fancy. Ne bih mogla sad nešto izdvojiti posebno, možda eventualno zamišljam neku lijepu ljetnu lepršavu haljinicu.


undefined


Želite li osvježiti svoje ljetne odjevne kombinacije jednim od Evita collections espadrila klik na njihove društvene mreže ( Instagram , Facebook) i izaberite svoj najdraži par. :)


undefinedFotografije: Luana Muškić ( Instagram , Facebook )
Autor: Ivona Šebalj ( Instagram , Facebook )