Modni prijedlog tjedna by Ivona - DAR'T

Modni prijedlog tjedna by Ivona - DAR'T

Danas vam predstavljam novu kolekciju torbica „DAR'T“, dosad poznatijih kao „Nikka bags“, koje s ljubavlju stvara Darija Gubić. Nakon završene škole za modni dizajn Darija se odlučuje krenuti u smjeru izrađivanja torbi te je tako nakon želja svojih klijentica odlučila izraditi i svoju prvu kolekciju od 14 torbica koju imate priliku vidjeti u današnjem članku. Gdje možete pronaći „DAR'T“ torbice i koje su must have ovoga ljeta, čitajte u nastavku.

undefined
undefined
undefined


1. Kada je nastao brand „DAR'T“ i kako si došla na ideju izrađivati torbe?

Moji počeci kreću unazad 4 godine i od tada sam malo lutala dok se nisam pronašla u izrađivanju torbica.Kako sam završila školu za modni dizajn "Profokus", logično je bilo da krenem u smjeru odjeće, no ona mi je s vremenom postala monotona i počela sam gubiti interes za šivanjem.
Onda sam pronašla komad eko kože i uz razna istraživanja odlučila napraviti torbicu za sebe. I naravno, kako to već ide, prijateljice su bile moji 'pokusni kunići' od kojih se krenulo klupko razmotavati. 


undefined
undefined


2. Dosad si radila torbe po narudžbi, a od sada uvodiš novitet izradom svoje prve kolekcije. Što te inspiriralo za tvoju prvu kolekciju?

Do sada su cure bile same svoji dizajneri, same su birale kakvu torbu žele, od materijala do modela i uz pretrpani raspored rijetko sam imala vremena sebi za gušt osmisliti torbu. Tako je došla želja da napravim prvu kolekciju koja se sastoji od 14 raznih torbica.
Moram priznati da sam bila pomalo skeptična i u strahu kako će moje klijentice i pratiteljice reagirati na kolekciju, ali već tjedan dana nakon službenog izlaska sve su torbice rasprodane i čeka me hrpa naručenih. Tako da mogu slobodno reći da sam odradila super posao i to me veseli. 


undefined
undefined
undefined


3. Koliko vremena je potrebno za izradu jedne torbe?

 

Zapravo sve ovisi o narudžbama. Uzela bih nekakav prosjek od 3 sata po torbici jer ponekad u jednom tjednu imamo više istih naručenih torbi što nam omogućuje mini manufakturu i samim time ubrzava proizvodnju. A ponekad se zna ostati i do 4 sata kada se radi na zahtjevnijem modelu. Tu bih željela naglasiti da se za naše modele cvjetnih torbica svaki cvijet reže ručno i time zadržava 100% hand made izradu.


undefined

undefined

undefined4. Gdje naše čitateljice mogu pronaći tvoje torbe?


Trenutno se „DAR'T“ torbice mogu pronaći na našim službenim Facebook i Instagram stranicama, no dogovaramo i razne suradnje tako da će se naše torbice uskoro moći vidjeti i u nekoliko trgovina u Hrvatskoj. undefined
undefined
undefined


5. Koja bi bila tvoja preporuka za torbicu iz svoje kolekcije koja idealno pristaje ljetnim kombinacijama?

 

Ovog ljeta 'must have' su pastelne boje koje se i nalaze unutar kolekcije, a izdvojila bih dva modela: "TARA" u kombinaciji dvije bež i pastelne žute eko kože i  "ANJA" u kroko roza eko koži. Još ako tome dodamo nezaobilazne cvjetiće, imamo pun pogodak! 


undefined

undefinedFotografije: Studio Bota za fotografiju, video i dizajn

Autor: Ivona Šebalj

Instagram

Facebook