Modni prijedlog tjedna by Ivona - Art MS

Modni prijedlog tjedna by Ivona - Art MS

Danas čitajte o Mariji Šaji, studentici i vlasnici branda „Art MS“. Svoj brand započela je iz hobija radeći nakit za sebe i prijateljice, a danas uživa u ovom poslu te je u svoju ponudu, osim nakita, uvela i zanimljive majice s printom. U nastavku čitajte koje boje će prevladavati u njezinoj proljetnoj kolekciji te njezinu preporuku za idealan proljetni outfit.


undefined


1. Otkrijte nam tko se krije iza branda „Art MS“ i kako ste došli na ideju osnivanja Vašeg branda?

Marija Šaja, 21-godišnja studentica i kreativka - vlasnica branda „Art MS“. Prije pune 4 godine započela sam s izradom nakita. Ispočetka je to bio samo hobi u kojem sam izrađivala nakit za sebe i prijateljice. Fora mi je bilo napraviti nešto što nitko nema, posebno i unikatno pa da se i vlasnica toga osjeća tako. Kako se svaka od njih nekom pohvalila novim komadom nakita, interes je rastao pa sam otvorila Facebook stranicu. Neko vrijeme su na njoj bile samo informativne objave o ručno izrađenom nakitu, ali je hobi vrlo brzo prerastao u posao, pokretanjem Art M.Š.d.o.o.-a, pa je tako i moja stranica postala prava mala trgovina. 


undefined2. Vaša ponuda je raznolika. Što sve naše čitateljice mogu pronaći kod Vas?
Osim različitih modela ogrlica, naušnica i narukvica, bez čije mi izrade ne prolazi dan, odnedavno sam ponudu proširila i majicama sa zanimljivim natpisima i slikama izrađenim modernom tehnologijom digitalnog printa. Svakodnevno se trudim osmišljavati nove printove koji bi se mogli svidjeti kupcima. Baziram se na izrekama naše svakodnevice kao što su: 'Imam svoj đir', 'Pomalo', 'Sretna'..., ali posebnu pažnju dajem i slikama.

undefined


3. Što Vam se najviše sviđa u ovom poslu i gdje pronalazite inspiraciju za dizajniranje?

Najveća inspiracija su mi upravo kupci. Cure mi pošalju sliku haljine, torbe i cipela i kažu da napravim neki nakit uz to. Njihovo oduševljenje koje pokušaju dočarati porukama kad otvore dobiveni paket je ono što me 'gura' da se trudim i dalje. To i je ono što najviše volim u ovom poslu - dizajnirati nove komade, a taj dio ni ne zovem poslom već užitkom.


undefined


4. Dolazi nam proljeće, a time i šarenilo boja. Koje boje će prevladavati u Vašoj proljetnoj kolekciji?

Baš zbog šarenila proljeće i je moje omiljeno godišnje doba. Što se tiče nakita, u pripremi su fuksija, žuta, svijetlo plava i neizostavna puder roza. Neke starije modele ću doraditi, ali spremam i pregršt novih. Na majicama ćete moći vidjeti baš sve 'žive' boje. Proljeće samo što nije, a stiže i ljeto, prema tome - sve je dozvoljeno.


undefined


5. Možete li našim čitateljicama otkriti kako izgleda Vaš idealan proljetni outfit?

Kad bih se barem mogla odlučiti samo za 1. Prvo što mi pada na pamet kad pročitam pitanje je majica sa zanimljivim natpisom, poderane trapke i neka bogata šarena ogrlica. To je ono osnovno što svaka žena mora imati u ormaru, a sve dalje je igra kombiniranja. 


undefined


Ja iz Marijine ponude nosim choker i majicu kao stvorenu za vikend koji je pred nama.  

Ostatak Marijine ponude pogledajte na njezinim društvenim mrežama (Instagram, Facbook).


Fotografije: Nada Šebalj
Autor: Ivona Šebalj