Žena sa stilom - Žaklina Savretić

Žena sa stilom - Žaklina Savretić

Naša ovotjedna žena sa stilom je Žaklina Savretić, koja nas svojim trendy odjevnim kombinacijama i odličnim smislom za modu svakodnevno oduševljava putem svojeg Instagram profila.


1. Otkrijte nam nešto o sebi?

Ja sam majka, žena i prijateljica. Zaljubljena u prirodu, životinje i orhideje. Dugi niz godina radim sa ženinim najboljim prijateljima dijamantima, u zlatarni Celje. Smatram da sam pozitiva osoba, koja je stalno u pokretu i nikada ne dozvoljavam sebi da mi bude dosadno. Život je tako lijep i treba ga iskoristiti maksimalno.


undefined


2. Kako biste opisali svoj stil odijevanja?

“Samo ne traperice” (smijeh). Šalu na stranu, ali ja ih stvarno ne volim. Nosim ih samo kada moram, a to je kada šećem svog psa, labradora Prince-a, idem u prirodu s obitelji ili kada jednostavno nemam inspiracije. Kada god idem u shopping, na mojoj je listi haljina. Obožavam ih i nosim u svakoj prilici uz moje nezaobilazne ljubimice štikle. U njima se najbolje snalazim i funkcioniram. Ne pratim slijepo trendove i uvijek pokušavam izgledati ženstveno i elegantno.

 

3. Kakav je po vama shopping u Rijeci i koje su vam omiljene shopping adrese?

U Rijeci je to neizostavna Zara. A, za nahraniti modni apetit Zagreb i Italija. Najdraži su mi ipak komadi hrvatskih dizajnera Zigmana, Elfs-a i Zorana Aragovića.


undefined

undefined

 

4. Što se nalazi na vašoj shopping listi za ovu sezonu?

Kod mene je ta lista beskonačno duga. Uvijek mi nešto treba, ali na ovosezonskoj listi naći će se zasigurno haljine ljubičaste boje. Ipak je to boja koja će obilježiti 2018.

 

5. 5 must have komada koje bi svaka žena trebala imati u svome ormaru?

Dobre štikle, bunda, haljina koja se može nositi u svim prigodama, sexy donje rublje i kožna jakna.


undefined

 

6. Što nikada ne biste odjenuli?

Balerinke i crocsice, nisu nikako ženstveni komadi obuće.

 

7. Koji modni trend uvijek pratite?

Štikle. Prava sam ovisnica, imam ih u svim bojama i oblicima.


undefined

 

8. Što se uvijek nalazi u vašoj torbi?

Ovisi o veličini torbe, ali uglavnom mobitel, ruž za usne i poslastice za psa.

 

9. Koji su vam omiljeni beauty preparati i parfem?

Ne znam kako ostale žene, ali ja parfeme uvijek vežem uz lijepe trenutke. Zato je za mene Chanel Madoimaiselle parfem broj jedan, a kojeg mi je muž poklonio prvi put prije osam godina, kada smo otputovali u Pariz. A, od beauty preparata bi izdvojila homemade maske za kosu, bez njih ne mogu.

 

10. Bez kojih beauty tretmana ne možete?

Neizostavni su tretmani kod moje frizerke, budući da plava kosa zahtjeva puno brige. Njegovani nokti i dugačke trepavice.


undefined

undefined

 

11. I za kraj, po vama, koja je tajna dobrog stila?

Tajna dobrog stila je u stavu, samopouzdanju i ljubavi. Kada volite i voljeni ste, odmah ste i sretniji, ljepše izgledate. Možete imati brdo novaca, i ne znati iskombinirati pravu odjevnu kombinaciju. Stil se ne može naučiti, to nosite u sebi.