Žena sa stilom: Slađana Gržinčić

Žena sa stilom: Slađana Gržinčić

Zaljubljenica u ples i putovanja, vlasnica agencije F Weddings, blogerica iza Sweet mama bloga, supruga fotografa, majka malog Leona... Slađana Gržinčić jedna je od onih svestranih osoba koje život upijaju punim plućima i stoga nam je bilo osobito zadovoljstvo ugostiti je u našoj rubrici Žena sa stilom.

1. Iznimno ste svestrana osoba. Tko je sve Slađana poslovno, službeno i malo manje službeno?
Da, uživam u toj svestranosti. Slađana je i poslovno i službeno i malo manje službeno uvijek ista osoba koja se trudi biti dosljedna, točna, uporna i nastoji uvijek pomicati vlastite granice.

undefined

2. Kada maknemo obaveze, kad se svjetla pogase a ostanite sami sa svojim mislima... tko je Slađana privatno?
Jedna pozitivna i vesela osoba koja voli biti okružena sa svojim najmilijima.

undefined

3. Nedavno ste postali majka i zajedno sa suprugom oduševili nas videom kojim ste obilježili dolazak sinčića. Kako je tekao nastanak tog preslatkog videa? Je li suprug surađivao bez pogovora?
Sama ideja za video se nekako spontano desila, obožavam plesati i činilo mi se baš fora da kroz ples i zezanje pratimo rast trbuha. Suprug se odmah složio. Korake bi smišljala netom prije nego što se snimimo, tako da nije imao dugačke sekvence za pamtiti :) hihihi, i morate priznati da se odlično snašao! ;) Najbitnije od svega, mi smo se odlično zabavljali snimajući ovaj video, svaki put bi se nasmijali do suza. Presretna sam što imamo ovakvu uspomenu na razdoblje trudnoće. 

undefined

4. Na blogu s brojnim pratiteljima dijelite i one ljepše i one manje lijepe životne trenutke. Čini mi se da je broj kvalitetnih blogova u stalnom porastu. Kako ste se vi odlučili za taj korak i imate li i vi svoje omiljene blogerice?
Moram priznati da sam se sigurno tri mjeseca ohrabrivala na taj potez. Klasične misli negodovanja su mi prolazile kroz glavu, ali uz suprugov vjetar u leđa i doista veliku potporu, odlučila sam izaći iz svoje zone komfora i pokrenuti vlastiti blog. 
Kada sam ostala trudna počela sam pratiti brojne mame na instagramu, čitati njihove savjete, informirati se o proizvodima za bebe koje su koristile i samo odjednom mi je kliknulo u glavi da bi mogla pokrenuti svoj blog. Također bio je i jedan natječaj za mamu blogericu, za koji sam trebala napisati jedan tekst i pobjednica bi imala potporu pri izradi bloga. Na natječaju nisam pobjedila, ali za sebe jesam, taj natječaj me je pokrenuo i bacio u cijelu ovu priču. 
Doista ima predivnih profila i teško je izdvojiti njih samo par. Najlakši način gdje se možete upoznati sa svim tim super mamama je upravo na portalu supermame.hr.

undefined

5. Sa vašeg bloga je jasno vidljivo da imate istančan osjećaj za lijepo. Koliko su vam estetski detalji bitni u životnom okruženju?
Drago mi je da blog ostavlja takav dojam. Do uređenja našeg stana, nisam ni znala koliko me veseli uređivanje prostorija (vjerujem da je većini takav osjećaj), niti da će mi to tako dobro ići. Jako sam zadovoljna kako smo uredili svaku prostoriju u našem stančiću, baš odiše nama... nema ljepšeg od ispijanja kavice u svom domu, koji ste uredili baš po sebi! Trenutno me najviše veseli sobica za mog malenog, jedino me brine što sam već uredila svaki kutak i ne znam što ću sad s dodatnim idejama za uređenje. :) 

undefined

6. Kakvu ulogu moda ima u vašem životu? Pratite li trendove i u čemu se osjećate najljepše? Imate li omiljene brendove i dizajnere?
Imam jedan svoj stil u kojem se volim osjećati ugodno, a to su uglavnom lepršave haljine. Ne pratim slijepo modne trendove, obučem ono što mi se zaista sviđa i što ću moći nositi neko vrijeme. 

undefined

7. Imate li svoje male beauty trikove? Što se uvijek nalazi u vašoj torbici (osim pelena koje trenutno, vjerujem, dominiraju)? :)
Jooj, trenutno niti ne nosim svoju torbicu, nego ruksak za pelene, ali i u tom ruksaku se nađe pokoji ruž, korektor i rumenilo. ;) hehe

undefined

8. Koliko vam je majčinstvo promijenilo život, odnosno na koji način?
Mislim da se život promijeni samo onoliko koliko mi to dopustimo, sve samo može biti još bolje, veselije i ispunjenije, uz pokoji podočnjak više, ali i to su čari majčinstva.

undefined

9. Biti supruga fotografa, vjerujem, ima brojnih prednosti. Sigurna sam da imate prelijepih fotografija u svojoj arhivi. Možete li izdvojiti neke najdraže trenutke?
Oduvijek sam se voljela naslikavati hehe, mama mi u šali zna reći - "eto našla si nekoga tko će te cijeli život fotkati"! :) 
Mislim da je prekrasno imati vječno obilježene sve te posebne trenutke i presretna sam što nam se arhiva poprilično podebljala od kad sam ostala trudna. Jedno od najdražeg fotkanja mi je svakako ono s kojim smo objavili da očekujemo bebicu, Gorski kotar je bio poseban taj dan, prekriven snijegom zbog čega su i fotografije ispale čarobne. 

undefined
 
10. Za kraj, da možete zamisliti savršenu budućnost - deset godina unaprijed, kako bi vam život izgledao?
Upravo ovako kako izgleda, ispunjen srećom, zdravljem i ljubavlju... uz moje dečke, možda i jednu curicu! hehe :)