Žena sa stilom: Paola Vukelić

Žena sa stilom: Paola Vukelić

Naša ovotjedna dama s mnogo stila je Paola Vukelić, voditeljica plesnog i fitness studija Trinity&co. i agencije  Trinity Events za organizaciju vjenčanja i evenata. Za sebe kaže da je u modnom smislu prava podvojena ličnost - od potpuno sportskog do vrlo poslovnog looka "skače" i po nekoliko puta dnevno, a za to, složit ćete se, zaista treba imati stila.

undefined

1. Za početak, molim da nam se predstavite.
Zovem se Paola Vukelić, imam 27.godina. Po struci sam magistar ekonomije, smjer Organizacija događaja. Vodim plesni i fitness studio Trinity&co. te imam agenciju Trinity Events koja se bavi organizacijom vjenčanja i evenata. U slobodno vrijeme (kada se i to nađe u rasporedu...) ljubitelj sam gotovo svih oblika treninga pa se volim dobro “ispucat“ na nekom grupnom treningu crossfita ili tražim, smišljam, pronalazim ideje i inspiracije za nove projekte i ciljeve u poslovanju. 

undefined

2. Kako biste opisali svoj stil? Koliko vaše obaveze, interesi i hobiji utječu na vaš stil?
Obzirom na obveze i interese, svoj stil bi mogla opisati kao podvojen (“podvojena ličnost“): iz sportske odjeće i obuće uskačem u poslovna odijela i štikle i tako u krug i to više puta dnevno. Generalno gledajući, volim osjećaj ugode i opuštenosti stoga bi svoj stil mogla opisati kao takav. Nisam pobornik trendova (jer se u studiu i na eventima, gdje provodim najviše vremena, trendovi ne mijenjaju previše... :)) već kupujem i nosim odjevne predmete koji su nešto dugovječniji od ovih aktualnih trendovskih. Volim jednostavnost i praktičnost, pa su mi nekako najdraži odjevni predmeti koji mogu biti casual ali i “finjak“, obzirom na detalje koje nosim u kombinaciji s njima. 

undefined

3. U čemu se osjećate naugodnije? Izdvojite tri omiljena komada odjeće iz vašeg ormara.
Najugodnije se osijećam u štiklama, oversized vestama/dolčevitama i haljinama/suknjama. Dakako, sportske tajice i majice su ugodne same po sebi, pa vjerujem da se to ne mora navoditi kao nešto što je specifično ugodno.

undefined

4. Koja je najhrabrija modna avantura u koju ste se upustili?
Obzirom da sam, generalno gledajući klasičar i ziheraš po pitanju odjevanja, ne mogu se sjetiti niti jedne modne avanture u koju sam se upustila... 

undefined

5. Postoji li nešto što nikada ne biste odjenuli?
Kako sam dugi niz godina bila profesionalni plesač, stekla sam jednu poslovnu naviku oblačiti ono što ti donesu kao kostim. Vrlo često sam nosila odjevne predmete koji su ili bili neugodni za nošenje ili neki koje ne bi nikad osobno pogledala ili nosila, ali su me praksa i pružene prilike naučile da je to sve dio posla. 

undefined

6. Koji su vam najdraži beauty rituali?
Najdraži beauty ritual mi je skidanje šminke. Svakodnevno nanošenje make up-a mi je dnevna obveza i rutina, ali onaj sportaš u meni i dalje svakodnevno vapi za čistim licem :) Čak kroz dan znam skidati šminku kada završim s klijentima i sastancima.

undefined

7. Kada je make up u pitanju, bez čega u torbici ne izlazite iz kuće?
U torbici uvijek nosim ruž. On mi spašava ove brze promjene outfita iz sportskog na poslovno ;) 

undefined

8. Gotovo sve žene imaju svoju slabu točku: torbice, cipele, haljine... Čemu ne možete odoljeti?
Po ovom pitanju nisam tipična ženska... haha.. Ono čemu ja nemogu odoljeti jesu sportske tenisice. Njih zbilja imam mnogo i to specifično kupljenih za određenu vrstu treninga i način nošenja. Vjerujem da je ova izjava možda mnogima nejasna, no nije svaka sportska tenisica uistinu sportska i anatomska, kao što ni neće odgovarati svim potrebama kretanja. Tako da imam tenisice za svaku ”prigodu/vrstu treninga”, no ni njih ne kupujem mahinalno, već po potrebi i ukoliko mi se koje unište od nošenja. 

Također, imam jedan odjevni predmet koji nosim od početka listopada do kraja travnja skoro (da mi nije neugodno nosila bi ih cijele godine vjerovatno...), to su Uggsice. Iako ih mnogi ne vole, oni koji ih nose znaju koliko su tople i ugodne, a nama sa slabom cirkulacijom u nogama, pogotovo nakon više od 10sati hodanja ili treniranja takva obuća jako puno znači.

undefined

9. Shoppingirate li radije spontano ili planski? "Uživo" ili putem interneta?
U shopping odlazim zbilja rijetko... Kao što sam spomenula, kupujem praktične i nosive stvari i to najčešće nakon što pregledam internet stranice najdržih dućana. Doduše, zbog evenata i vjenčanja koja organiziram trudim se oblačiti drugačije i prilagođeno vrsti eventa, stoga za te potrebe odlazim u planski shopping prema uvjetima i potrebama koje mi nalaže sam događaj. Pošto sam gotovo uvijek u ulozi organizatora ili organizacijskog tima riječ je o crnim ili tamnosivim odjevnim predmetima, pa je i taj pothvat shoppinga vrlo jednostavan i praktičan jer znam što smijem nositi i što moram kupiti.

undefined

10. I za kraj, kada se osjećate najljepšom?
Najljepše se osjećam nakon dobrog treninga ili nakon dobro odrađenog eventa... U oba slučaja si gotovo bez šminke i bez postojane frizure :D, ali kao osoba koja jako voli raditi ne postoji mi ništa ljepše od vlastitog zadovoljstva bilo da je riječ o samomotivaciji kroz trening ili sposobnosti i napretku koji se ostvaruju kroz dobro odrađen posao.

undefined

undefined

Autor i foto: Extravagant