Žena sa stilom - Nikolina Paić Pašić

Žena sa stilom - Nikolina Paić Pašić

Ovoga tjedna naša Žena sa stilom je Nikolina Paić Pašić, vlasnica putničke agencije, majka prvašića i, naravno, prelijepa žena s mnogo stila. Ispitali smo je kakvi su njeni modni odabiri, što će nositi ovoga proljeća, ali i što nikada ne bi odjenula i bez čega ne može. No, krenimo redom.

1. Tko je Nikolina? Predstavite se našim čitateljima!
Vlasnica sam putničke agencije Farus Travel sa sjedištem u Kraljevici. Prije tri godine otvorila sam agenciju i počela obavljati djelatnost putničkih agencija.Tek sada vidim da sam bila vrlo hrabra (smijeh). Ranije sam gradila iskustvo u jednom hotelu i putničkoj agenciji .Majka sam sedmogodišnjaka,prvašića.Volim svoje slobodno vrijeme provodim ga u prirodi ili druženju sa meni vrlo  dragim ljudima.

2.  Koji su vam omiljeni odjevni predmeti bez kojih ne možete zamisliti svoj ormar?
Traperice,crna kožna jakna,crna haljinica...

undefined

3. Pratite li trendove? Što vam je draže, klasika ili ekstravagancija?
Iskreno, nisam klasičan tip. Puno puta sam pokušavala ali s obzirom na moj karakter nije išlo. Uvijek je na tu klasiku bilo dodano nešto extra, stoga bi se moglo reći da mi je ekstravagancija svakako draža.
Trendove sam pratila u dvadesetima. Sada već imam izgrađen svoj osobni stil i ne oblačim trendovsku odjeću, mogu reći da mi trendovski način oblačenja nije privlačan. Štoviše, OUT.

4.  Što ćete nositi ovoga proljeća?
Ovog proljeća nosim nekoliko odjevnih predmeta iz nezaobilazne Zare. Kupila sam odličnu  kožnu jaknu Alexander McQueen koja je idealna sada za ovo proljetno doba.Tu su i tenisice  Adidas, Gucci koje se mogu iskombinirat uz odjevne kombinacije za posao.

5. Shoppingirate li radije ciljano ili neplanski? Koja vam je "slaba točka", ima li nešto čemu vam je najteže odoljeti?
Shoppingiram svakako.Često puta iz kreveta, ujutro kad se probudim izvršim online naruđžbu. Moram priznati da se ponekad bojim same sebe i pogleda na bankovni račun. Rijetko kupujem promišljeno, što mi je možda mana. No moram priznati da se trudim u zadnje vrijeme ali teško mogu odoljeti... prepuštam se uz povremenu zadršku.

6. Koja vam je omiljena dnevna, a koja večernja odjevna kombinacija? U čemu se najbolje osjećate?
Najbolje se osjećam u tenisicama, trapericama i kožnoj jakni. Naravno da za večenji izlazak ova kombinacija nije dobitna stoga tada izaberem  nešto neuobičajeno ali  prije svega udobno i da nije usko jer samim time mi nije ni udobno.

undefined

7. Imate li svoje male dnevne beauty rituale? Kada je make up u pitanju, bez čega u torbici ne izlazite iz kuće?
Njega lica mi je dnevni ritual. Imam i vikend rituale kad se više stignem posvetiti svojoj koži i kosi. Njegovana kosa mi je od velike važnosti. Ove godine napravila sam permanentno ocrtavanje obrva, usana i kapaka u salonu A-Conture Ane Avsenik i moram priznati da sam izuzetno zadovoljna tako da od sminke koristim puder, rumenilo,maskaru. Svakoj ženi preporučila bih trajnu šminku, zadovoljstvo je neprocijenjivo.

Ne izlazim bez sjajila za usne, godinama koristim isto.

8. Postoji li nešto što baš nikada ne biste odjenuli?
Naravno da postoji, imam odjevne predmete i obuću koju zaista ne bih nikada stavila na sebe. No to je stvar ukusa koji je kod svakog različit. Imam problem sa odjećom od prošle godine... lijepi komadi odjeće ali ja iste više nikada ne bih odjenula.

9. Imate li omiljene beauty tretmane bez kojih ne možete?
Volim masaže, wellness, njegovane ruke, nokte, kosu.

10. Za kraj, otkrijte nam vlastitu formulu ljepote!

Ljepota je u našim srcima... našim dušama... Vjerujem da  potpunu ljepotu možemo doživjeti  samo kada smo u skladu. Vanjska ljepota može biti trenutna ponekad zanimljiva no  ukoliko nema energije ljubavi nema ni istinske ljepote.
Moja formula  za ljepotu i život općenitno  je bezuvijetna  LJUBAV, prema sebi i drugima! Od kada sam otkrila ovu formulu ljepota ne prestaje :) i ista se samo povećava...Foto: Arsen Miletić
Autor: Extravagant