Žena sa stilom: Ivana Rajić

Žena sa stilom: Ivana Rajić

Ovoga tjedna naša dama sa stilom je Ivana Rajić, brand manager jednog od trenutno najpopularnijih brandova nakita - Borbolete. Ivana istinski uživa u poslu kojim se bavi, a mi smo je ispitali sve o njenim modnim afinitetima i navikama.

1. Za početak, molim da nam se predstavite.
Zovem se Ivana Rajić. Godine dama ne odaje :) Imam predivnu kćer Miju od 22 godine, studenticu koja mi je sve u životu! Magistrirala sam povijest umjetnosti i profesor sam talijanskog jezika. U struci sam radila neko vrijeme, ali po prirodi sam više aktivan tip i esteta po rođenju tako da sada radim u Borboleti kao brand manager i uživam u svijetu nakita i svega što ima veze s tim od dizajna, snimanja kampanja, uređenja dućana i promocije Borbolete na strana tržišta!

undefined

2. Kako biste opisali svoj stil? Koliko vaše obaveze, interesi i hobiji utječu na vaš stil?
To mi je uvijek najgluplje pitanje, ali svoj stil bih mogla opisati najbolje kao eklektičan! Nikada isključivo ne slijedim samo jedan stil ili jednog kreatora! Volim kombinirati high street modu sa contemporary stilom i svakako high end brandovima.
undefined

3. U čemu se osjećate naugodnije? Izdvojite tri omiljena komada odjeće iz vašeg ormara.
Moje prijateljice se uvijek smiju kad kažem da na sve najbolje ide bijeli T-shirt. Tako da se najugodnije osjećam kad imam baš dobar bijeli T-shirt, koji je vjerovali ili ne jako teško naći, traperice vrhunskog kroja i trenutno dobre kaubojske čizme! Kad bih baš morala izvojiti samo 3 omiljena komada iz ormara, to bi bila crna Alaiia balerina haljina, crno odijelo Saint Laurent i Balenciaga crna kožna jakna.

undefined

4. Koja je najhrabrija modna avantura u koju ste se upustili?
Davno prije skoro 24 godine na svom vjenčanju imala sam ogroman bijeli šešir sa vjenčanicom što je u to vrijeme bila teška avangarda i sigurno jedan od mojih najhrabrijih modnih izleta!

undefined

5. Postoji li nešto što nikada ne biste odjenuli?
Definitivno nikada ne bih odjenula minicu i dekolte zajedno!

undefined

6. Koji su vam najdraži beauty rituali?
Uživam u tretmanima lica u Biologique Recharche. To je definitivno moja Zen oaza u Zagrebu. Sam prostor odiše mirom i tu se zaista opustim i mentalno i fizički, a kako sam već naglasila da stil prvenstveno određuje njegovanost jako mi je bitna koža! Nastojim da je uvijek svježa i nahranjena, tako da je ovisno o godišnjem dobu tretiram tamo raznim tretmanima i preparatima.

undefined

7. Kada je make up u pitanju, bez čega u torbici ne izlazite iz kuće?
Uglavnom iz kuće ne izlazim bez parfema u torbi, Jo Malone Pomegranate Noir je već godinama moj zaštitni znak.

undefined

8. Gotovo sve žene imaju svoju slabu točku: torbice, cipele, haljine... Čemu ne možete odoljeti?
Jako mi je teško odgovoriti na to pitanje jer ne znam da li su mi veća strast torbe ili cipele, ali ako baš moram nešto izdvojiti rekla bi da su to torbe koje već godinama skupljam i čuvam.

undefined

9. Shoppingirate li radije spontano ili planski? "Uživo" ili putem interneta?
Uvijek kupujem planski u dućanima jer se tako puno bolje osjećam sa samim činom kupovine, kada mogu isprobati što želim, pa kada mi prodavač to zapakira i spremi u vrećicu! To je pravi ritual, za razliku od kupnje putem interneta gdje proizvod dođe i gubi se draž cijele priče!

undefined

10. I za kraj, kada se osjećate najljepšom?
Najljepše se osjećam kada sam apsolutno zadovoljna samom sobom i poslovno i privatno... tada doslovno letim i mislim da mogu pokoriti svijet i sve prepreke bez problema savladati!

undefinedAutor i foto: Extravagant