Žena sa stilom - Ines Bolkovac

Žena sa stilom - Ines Bolkovac

Ines Bolkovac poznato je ime u riječkom poslovnom svijetu. Vlasnica tvrtke Feralis ovih dana mnogima pomaže oko svih nejasnoća koje prate GDPR uredbu, a osim znanjem, povjerenje ulijeva i svojom pojavom. Za to je zaslužan njen elegantan stil, stoga je Ines naša ovotjedna Žena sa stilom.

undefined

1. Stil - je li to nešto sa čime se čovjek rodi, ili ipak razvije tijekom života?
Kako odrastamo i sazrijevamo, tako i mijenjamo poglede na stil, tako da mislim da je stil ipak nešto što se nadograđuje tijekom života.

undefined

2. Kakav je vaš stil odijevanja?
Jako jednostavan, možda i pomalo konzervativan. No, bavim se takvim poslom koji zahtjeva nešto klasičniju odjeću pa se to nekako preslika i na privatni život. Privatno naravno ipak nosim traperice a ne elegantne haljinice, ali i dalje ostajem u "klasici".

undefined

3. Mala crna haljina. Je li to jedan od vaših "it" komada?
Zapravo, ni ne znam koliko ih imam. Nekako, najjednostavnije je s njima - doda se marama, promijeni remen i cipele i eto, već imate novu kombinaciju.

undefined

4. Kakve boje prevladavaju vašim ormarom?
U mom ormaru ima jako puno plave i crvene. Veliki sam ljubitelj te dvije boje i privatno sam najčešće u njima.

undefined

5. Jeste li tip od cipela ili od torbi?
Torbe, priznajem. Negdje ih imam oko 40. Nemam fetiš na cipele, ali moja mama ih zato obožava. To je njeno područje. 

undefined

6. Jeste li impulzivni kupac ili idete ciljano u shopping?
Rijetko idem ciljano u shopping, obično usput nešto vidim pa mi zapne za oko i kupim. Mislim da su godine prošle otkako sam posljednji put ciljano otišla u shopping. Nemam baš živaca za puno shoppingiranja i isprobavanja, pa to usput odradim.

undefined

7. Imate li neke brendove koje posebno volite? Što mislite o online shoppingu?
Ne osobito. Volim raznolikost, nemam neki brend koji preferiram. Kad online naručujem odjeću redovito promašim broj, tako da putem interneta uglavnom kupujem torbe.

undefined

8. Za kraj - koliko vam je zapravo važno izgledati lijepo?
Važno mi je, uvijek. Mislim da svaka žena treba biti njegovana i paziti na sebe. Naravno, u skladu s mogućnostima, ali mislim da uvijek treba držati do sebe. Autor: Extravagant
Foto: Iva Znaor, privatna arhiva