Žena sa stilom: Ester Gallo

Žena sa stilom: Ester Gallo

Naša ovotjedna Žena sa stilom je Ester Gallo, jedna od najpopularnijih blogerica s riječkog područja, koja istinski uživa u modi. Bilo je samo pitanje trenutka kada ćemo je "privesti" na čašicu razgovora, a potrudili smo se doznati što zanimljivo skriva u ormaru, kada se najbolje osjeća u svojoj koži i druge male ženske tajne. Našu najnoviju Ženu sa stilom u novom La Vie Photo Ateliereu ovjekovječila je Viviana Lokmer Šulina.

1. Za početak, molim da nam se predstavite.
Moje ime je Ester Gallo, 56 mi je godina, udana sam i majka jednog sina. Punih 15 godina radila sam na poslovima zubnog tehničara, a nakon toga radim na poslovima tajnice predstojnika Klinike za dentalnu medicinu. U slobodno vrijeme pišem blog za Tower lifestyle magazin, a pobjedila sam na natječaju za najBlogericu koje su organizirali Lifestyle Novi list i Tower centar. Sve je počelo objavljivanjem fotografija na mom instagram profilu, gdje obzirom na godine i Hrvatsku kao malu zemlju, kao i podatak da nisam javna osoba imam oko 6.500 pratitelja što se smatra vrlo uspješnim i dobrim.

undefined

2. Kako biste opisali svoj stil? Koliko vaše obaveze, interesi i hobiji utječu na vaš stil?
Moj stil bih opisala nešto što ja nazivam streetstyle modom. To je ulična moda koju pojedinci nose na svoj osebujan način. Kod mene je karakteristično da volim žive boje, koje ponekad spajaju dva različita stila. Npr. neku elegantnu suknju, spojit ću sa nekom jeans jaknom što će eleganciju pretvoriti u jedan chic street look. Upravo mi moj hobi dozvoljava da uživam u igranju s modom, odnosno svakodnevnim odabirom novih kombinacija.

undefined

3. U čemu se osjećate naugodnije? Izdvojite tri omiljena komada odjeće iz vašeg ormara.
Kad me pitate u čemu se osjećam najugodnije, ne mogu vam točno odgovoriti, jer naprosto volim mijenjati outfite. Najdraži su mi vuneni pleteni kompleti koje lako mogu spajati na više kombinacija. Imam jedan par najdražih lila, crno, zelenih sandala od pliša, tu je zatim plišana velvet zelena kratka i jedna cvjetna velvet duga haljina.

undefined

4. Koja je najhrabrija modna avantura u koju ste se upustili?
Kod mene su skoro svakodnevno hrabre modne avanture, jer ponekad spajam nespojivo. Pri tom mislim na dva različita printana uzorka, recimo prugice i točkice, al u modi više to nije nešto novo to je samo način na koji ti osobno možeš "iznijeti" neku modnu kombinaciju.

undefined

5. Postoji li nešto što nikada ne biste odjenuli?
Nešto što nikad ne bih odjenula su uggsice koje se nekako ne uklapaju u moj stil oblačenja.

undefined

6. Koji su vam najdraži beauty rituali?
Kad govorimo o beauty ritualu osim svakodnevne njege lica najviše volim da uvijek imam izgled osunčanog tena. Nekad sam koristila solarije, a danas preferiram kreme za samotamnjenje.

undefined

7. Kada je make up u pitanju, bez čega u torbici ne izlazite iz kuće?
Upravo ta moja želja da imam brončani look, nametnula je sama po sebi da se u mojoj torbici nezaobilazno nalazi bronzer koji mi daje svjež izgled.

undefined

8. Gotovo sve žene imaju svoju slabu točku: torbice, cipele, haljine... Čemu ne možete odoljeti?
Kao i sve žene volim cipele i torbice al ne mogu odoljeti modnim dodacima. Bilo da su to naočale, nakit, marame ili šalovi, uglavnom sve ono što će cjelokupni outfit završiti da u potpunosti odabir modne kombinacije bude tip top.

undefined

9. Shoppingirate li radije spontano ili planski? "Uživo" ili putem interneta?
Moje shopingiranje je spontano, pri tom mislim ako naiđem na neki komad odjeće koji mi se sviđa, povezati ću s nečim što već imam kod kuće tako da lakše mogu kombinirati. To je uglavnom "uživo" kupovanje, a za internetskim kupovanjem poslužim se onda kad naletim na nešto što nema u trgovinama, a da je cool.

undefined

10. I za kraj, kada se osjećate najljepšom?
Na ovo pitanje ću vam odgovoriti možda malo previše samouvjereno. Naime ja sam sebi uvijek lijepa i najljepša, jer znamo ljepota je u očima promatrača.
Stoga moj savjet svim ženama, budite svoje, osjećajte se ugodno u onom što nosite i vjerujte Vi ste stvarno najljepša.

undefined

Autor: Extravagant
Foto: La Vie