Žena sa stilom by LaVie Photography - Ivana Bilen

Žena sa stilom by LaVie Photography - Ivana Bilen

Naša ovotjedna žena sa stilom je jedna od najprepoznatljivijih reporterki HRT-ova centra u Rijeci, čija je ljubav prema novinarstvu i televiziji krenula vrlo rano i to na Hrvatskome radiju. Ona je osoba koja nas svako jutro budi u HRT-ovoj emisiji Dobro jutro Hrvatska, žena s puno stila čije odjevne kombinacije jednostavno ne mogu proći nezamijećeno. Ona je novinarka i reporterka Ivana Bilen.


undefined


1. Kako biste opisali svoj stil odijevanja? 
Svoj stil opisala bih kao ležernu, sportsku eleganciju. U mom poslu, osim što trebaš lijepo izgledati, odjeća i obuća mora biti i ugodna....ipak treba sate i sate provesti na terenu ili stajati u studiju. 
 
2. Koliko vam je moda bitna u životu, privatno i poslovno? 
Bitna mi je! Smatram da žena treba držati do sebe u svakom smislu, od higijene, preko lijepih odjevnih predmeta do stila, općenito! Svatko od nas ima svoj ukus, svoj osjećaj za lijepo......moda je, kao i ljepota, u očima promatrača. 
 
3. Koliko se zapravo vaš privatni i poslovni stil razlikuju? 
Ne razlikuju se uopće! Ono što nosim na ekranu, nosim i u privatnom životu! Zavisno od prilike, od traperica i neke "fora" majice ili košulje do odjela kojih imam u svim bojama!undefined

 
4. Po vama, ovisi li dobar stil o trendovima ili postoji još nešto što ga određuje? 
Potrebno je pratiti donekle modne trendove, ali svoj vlastiti stil ipak treba znati odabrati i znati ga "isfurati“. Rekla bih da stil određuje i sam karakter osobe!


                        undefined

 
5. Na vama prvo primijetimo frizuru. Sada već zaštitni znak ili? 
Hahahaha, da tako kažu! Plava kosa i crveni ili pinky ruž! Nekada se tome od srca nasmijem. Nakon 20 godina na HRT-u, Ivana je prepoznatljiva po kratkoj kosi i pinky ružu......hahahahaha.
 
6. Kako ste se odlučili na tako veliku i drastičnu promjenu frizure? Svoju dugu i tamniju kosu zamijenili ste kratkom i izrazito plavom. Neki modni bunt ili? 
Da, cijeli sam život imala dugu i tamnu kosu. Sve do prije osam godina! Da mi je netko davno rekao da ću postati kratkokosa plavuša, rekla bih da je lud! Ali eto, postale su mi dosadne te duge, ispeglane kose.....žene hodaju kao klonovi....pa nazovimo to i buntom....htjela sam biti svoja! I našla sam se u ovoj frizuri!


undefined

 
7. Rekli bismo da ste jedno od najpoznatijih novinarskih lica. Da li vam to stvara recimo neku napetost što se tiče recimo make up-a?
Nimalo! Ja se zapravo uopće ne šminkam u pravom smislu riječi! Ne koristim nikakav puder, rumenilo, sjenila i sve one silne primere i highlitere! Moj make up je – maskara i ruž!
 
8. Kakav make up volite i što se uvijek nalazi u vašoj kozmetičkoj torbici? 
Tu sam vrlo jednostavna! Dobra maskara i mat ruž u crvenoj ili pinky boji!


undefined

 
9. Kakvi ste u shoppingu? 
Uf...shopping! Zapravo ga ne volim i ne kupujem namjenski. Jer ako kažem da želim npr. cipele, onda i zamislim kako bi trebale izgledati, a ne dizajniraju se po mojim zamislima i uglavnom se vratim kući praznih ruku! Najviše stvari kupim "u prolazu" kada mi nešto zapne za oko. 
 
10. Koje su vam omiljene shopping destinacije? 
Većina odjeće mi je šivana, no omiljene destinacije nemam....kao što sam rekla....onako u prolazu!


undefined

 
10. Moramo se dotaknuti i vaše zavidne linije. Kako je održavate i pazite li na prehranu? 
Pokušavam se hraniti zdravo. Posljednjih godina izbacila sam iz prehrane dosta nezdravih namirnica. UH...puno povrća, voća, laganije meso, riba.....a dan započinjem smothiem!
 
11. Beauty tretmani bez kojih ne možete? 
Možda mi netko neće vjerovati, no ne odlazim na beauty tretmane. Nisam nikada posjetila kozmetičara, ali ono što je redovito je svaka dva tjedna šišanje i farbanje, te trajni lak, čisto kako bi si olakšala svakodnevicu, hahaha
 

undefined

12. Trend koji nikada ne biste pratili? 
Ne sviđa mi se nikako ova oversize moda. Volim da žena bude ženstvena. Stoga nikakvi gothic i slični stilovi ne dolaze u obzir!
 
13. Koja je vaša idealna dnevna i večernja odjevna kombinacija? 
Uvijek dobro odijelo koje se može iznositi na puno načina. Kombiniram ga uz dobru štiklu ili čak uz tenisice i uz veliku, otkačenu torbu.....a njih imam!
 
4. I za kraj, tajna vašeg dobrog izgleda krije se u...
....LJUBAVI :)


undefinedFotografije: Viviana Lokmer Šulina LaVie Photography
Autor: Extravagant