Žena sa stilom by LaVie Photography - Ivana Bebek

Žena sa stilom by LaVie Photography - Ivana Bebek

Naša današnja gošća u rubrici "Žena sa stilom" je lijepa i uspješna riječka karatistica iza koje su brojne medalje i uspjesi, Ivana Bebek. 
Kako se nosi s uspjehom, koliko joj je moda bitna u životu, te koji su joj omiljeni odjevni komadi, saznajte u nastavku.  


undefined


1. Uspješna ste hrvatska karatistica, brojne medalje i uspjesi su iza vas. Koliko vam je sport važan u životu, te koliko je on utjecao na vas kao osobu? 
Karateom se bavim od svoje devete godine i sport je za mene jedna od najvažnijih stvari u životu. U potpunosti me je oblikovao kao osobu, te sam se kroz sport naučila nositi s pritiskom i stresnim situacijama. Veliki sam borac i nikada ne odustajem od onoga što započnem u životu…nakon raznih poraza i ozljeda naučila sam ponovno ustati i vraćati se! Osim toga, sport me naučio i disciplini i dosljednosti u svemu što radim.

2. Pretpostavljamo da je bilo potrebno puno truda, rada i discipline da biste danas bili toliko uspješni. Kako se nosite s time, te što vas najviše inspirira i potiče za daljnji uspjeh?
Kroz sve ove godine bilo je puno odricanja, truda, suza i ozljeda, ali kad na kraju podvučem crtu, sve to mi je donijelo puno više sreće i zadovoljstva, nego muke. Što je trnovitiji put prema vrhu, više znaš cijeniti uspjeh kada ga ostvariš. Inače sam veliki perfekcionista za one stvari do kojih mi je jako stalo (za ostale malo manje..hahaha), tako da se svaki dan na treninzima trudim biti bolja nego što sam jučer bila, a naravno da još postoje neki moji neostvareni sportski snovi kojima težim i koji su veliki motiv svakog jutra kada se probudim.


undefined


3. Kako provodite slobodno vrijeme? 
S obzirom da radim kao pravnica u Gradu Rijeci, a osim toga popodne radim i kao trenerica u karate klubu s djecom, ostaje mi vrlo malo slobodnog vremena za sve ono što volim raditi, ali kad ga uhvatim, provodim ga u društvu svojih najmilijih bilo na kavi, u šetnji ili kinu. Čak i u slobodno vrijeme sport je nezaobilazan, tako da volim ići trčati uz more, u šumu i to je ono čime najviše punim baterije.

4. S obzirom na vaše bavljenje sportom često ste u kimonu i trenirkama. A, kada ne trenirate, koje odjevne komade najviše volite?
Istina, većinu vremena provodim u kimonu i sportskim kombinacijama, ali ipak posao u uredu zahtijeva i malo ozbiljniju odjeću, tako da su tu uvijek neke košuljice i hlače ili suknje.  Ali, kada dođe vikend, najbolje se osjećam u poderanim trapericama i običnoj majici.


undefined
undefined

5. Kako biste opisali svoj stil odijevanja, te mislite li da se osoba rađa sa stilom ili ga s godinama treba izgraditi?
Pa mogla bih reći da nemam neki određeni stil odijevanja, jer zaista ovisi o prigodi u kojoj se nalazim. Možete me vidjeti u sportskim trenirkama i tajicama, ali i u visokim štiklama i uskoj haljini za večernje izlaske. Smatram da se osoba rađa sa stilom, ali da ga iz godine u godinu nadograđuje. Takva osoba osim svojim odijevanjem, osvaja i svojom osobnošću.


undefined


6. Kakvi ste u shoppingu? Kupujete li planski ili impulzivno? Što vam prvo zapne za oko kada uđete u neku trgovinu, te što se nalazi na vašoj shopping listi za ovu sezonu?
Hm... kada sam u prethodnim pitanjima spominjala disciplinu koju sam izgradila sportom, pritom nisam mislila na kupovinu... hahaha. Tu definitivno nisam disciplinirana i kupujem neplanski i impulzivno, tako da se često u mom ormaru nađu stvari koje mi uopće ne trebaju, ali u trenutku kupovine su mi bile neophodne. Osobno obožavam sve majice i haljine s golim ramenima i volanima, tako da je ovosezonski modni hit, definitivno moj izbor za ovo ljeto.


undefined
undefined


7. Vrijedi li kod vas ona – „Daj ženi prave cipele i ona će osvojiti svijet!“ ? Zašto? 
Po tom pitanju nisam baš prava žena, volim cipele i visoke pete, ali jednostavno nemam puno prilike nositi ih, pa bi za mene više bila poslovica: "Daj ženi prave tenisice i osvojiti će svijet"

8. Na koje modne dodatke ste posebno slabi, te koji su to odjevni komadi bez kojih ne možete?
Obožavam haljinice do koljena i to je nešto što mi uvijek u trgovini zapne za oko, bez obzira koliko ih imam, ali mislim da su traperice definitivno odjevni predmet bez kojega ne bih mogla.


undefined
undefined


9. Kojim beauty proizvodima ste uvijek vjerni? Omiljeni parfem? 
Garnier micelarna vodica za skidanje šminke, Aven krema za lice i L'occitane krema za ruke su obavezni proizvodi za svakodnevnu njegu, a definitivno najdraži parfem mi je Chloe.


undefined


10. Otkrijte nam svoju beauty tajnu dobrog izgleda?
Mislim da tu nema neke velike tajne. Kada je čovjek iznutra ispunjen i zadovoljan sobom, tako zrači i prema van.

11. I za kraj, najvažniji savjet koji ste u životu dobili, bio bi…
Nikad ne odustaj od svojih snova, jer je to jedini način da ih i ostvariš!


undefined


Fotografije: Viviana Lokmer Šulina, LaVie Photography
Autor: Extravagant