Žena sa stilom - Ana Popović

Žena sa stilom - Ana Popović

U rubrici žena sa stilom ugostili smo mag.ing.el, profesoricu stručnih predmeta i vlasnicu trgovine Paprika, Anu Popović koja je ljubav prema modi pretvorila u posao.

Kakav je njezin stil odijevanja, omiljeni odjevni komadi, te što nam za ovo proljeće preporuča iz trgovine Paprika, saznajte u nastavku.

 

1. Kako bi opisala svoj stil odijevanja?

Volim sve stilove, prilagođavam se trendovima i volim eksperimentirati. Traper kombiniram i u večernjim i u dnevnim kombinacijama, te se vodim onom "manje je više". Na kraju dana ipak mi je najbitnije da se osjećam ugodno u onome što nosim.

 

2. Najomiljeniji odjevni komadi kojima ne možeš odoljeti?

U posljednje vrijeme bih istaknula prugaste košuljice. One su definitivni hit ovog proljeća. Ali, definitivno sam strastveni "kolekcionar" torbica. Dobra torba podigne svaku kombinaciju.

 

undefined undefined


3. Pratiš li trendove?

Moda mi je bitna i volim je, jer je usko povezana uz posao koji radim. Ne pratim slijepo sve trendove i postoje definitivno komadi koje nikada ne bih odjenula. Mama mi je najveći kritičar i njoj najviše vjerujem, te uvijek zatražim njezin savjet.

 

4. Vlasnica si trgovine Paprika u koju je upravo stigla i nova kolekcije. Što nam predlažeš za ovo proljeće?

Kako nam je stiglo proljeće svi smo veseliji i vedriji pa se to vidi i na bojama u našoj proljetnoj kolekciji. I ove godine traper je nezaobilazan i to ne mislim samo na traperice već i na haljine, topiće, suknje...Uz traper, ove sezone su nam i prugice stigle puno ranije. Plava je uz rozu, definitivno boja koja će obilježiti proljeće i ljeto 2017.

 

undefined undefined


5. Čemu dajete prednost kod odabira svake nove kolekcije?

U početku je mama birala sama, a u posljednjih nekoliko godina sam joj se i ja priključila. Imamo vrlo sličan stil i mislim da sam dobar ukus definitivno naslijedila od nje. Obično se u odabiru vodimo trendovima, a danas je na internetu vrlo lako pronaći sto je trenutno IN.

 

6. Surađujete s poznatim Insta blogericama. Koliko su u današnje vrijeme bitne te suradnje?

Vrlo su bitne, jer je uz pomoć blogerica veći krug ljudi saznao za trgovinu Paprika. Svaka žena poželi imati upravo taj komad odjeće u svome ormaru koji vidi na nekoj poznatoj blogerici.

 

7. Kada će konačno trgovina Paprika stići i u Rijeku?

Za sada nam još nije u planu otvaranje trgovine u Rijeci, ali imamo jedno veliko iznenađenje koje ćemo uskoro otkriti putem našeg Facebook profila. Stoga nas pratite!

 

undefined
Fotografije: Iva Znaor

Autor: Extravagant