Žena sa stilom: Ana Buljan

Žena sa stilom: Ana Buljan

Uvijek nas oduševe svestrane, snažne, samosvjesne dame s mnogo stila, koje čvrstim korakom nekim svojim putem kroče kroz život. Upravo jednu takvu damu pronašli smo u riječkom centru tajlandske masaže, Chang Thai centru, koji sa sestrom vodi Ana Buljan. S Anom smo razgovarali o privatnom i poslovnom životu, kao i onim "ženskim" sitnicama kao što je moda, make up i shopping.

1. Za početak, molim da nam se predstavite (u profesionalnom i privatnom smislu)

Pozdrav ja sam Ana Buljan, iako imam završeni MBA Financije i bankarstvo bavim se privatnim poslom u području turizma. Svoju karijeru započela sam vrlo sam rano u obiteljskom poslu pa sam tako i nastavila raditi sama za sebe. Trenutno se bavim najmom luksuznih vila na otoku Krku te sam sa sestrom otvorila centar tajlandske masaže u Rijeci, Chang Thai centar. Kako radim privatan posao, moj poslovni i privatni dio života su najčešće jedno. Jako često putujem, živim na nekoj relaciji Krk, Rijeka, Zagreb, što su na moju  sreću prihvatili moji najbliži. Kada se uspijem malo odvojiti od posla, volim se isključiti od cijelog svijeta i uživati sa svojim najbližima.

undefined

2. Kako biste opisali svoj stil? Koliko vaše obaveze, interesi i hobiji utječu na vaš stil?

Moj stil je neka kombinacija ležernog i poslovnog. Naravno da poslovni sastanci zahtjevaju malo elegantniji stil, što volim. Ali isto tako obožavam traperice i košulje. Imam sreću pa ne moram biti uvijek strogo poslovno elegantna, pa često kombinaciju podignem nekim neobičnim komadom nakita koji mi u tom periodu zapne za oko pa ga kupim i kombiniram uz svoje svakodnevne kombinacije.

undefined

3. U čemu se osjećate naugodnije? Izdvojite tri omiljena komada odjeće iz vašeg ormara.

U čemu se najugodnije osjećam to kod mene ovisi o mom raspoloženju, a to su najčešće traperice, tenisice/štikla i košulja. bitno mi je da je odjeća od finog i kvalitetnog materijala pogotovo košulje i jeans koje volim nositi. 

undefined

4. Koja je najhrabrija modna avantura u koju ste se upustili?

Ne smatram se baš velikim modnim stručnjakom pa tako ni ne volim baš zalazit u “nepoznatno” i upuštat se u modne avanture. Još nisam skupila dovoljno hrabrosti za modne eksperimente. :)

undefined

5. Postoji li nešto što nikada ne biste odjenuli?

Nikada ne bih obukla Isabel Marant tenisice, znam da je to veliki hit već godinama ali ja ih nisam uspijela “prožvakati” i ne mogu se nikako zamislit u njima.

undefined

6. Koji su vam najdraži beauty rituali?

Meni iskreno odlazak kod moje Barbi (kozmetičarke) dođe kao odmor, pa skoro svaki tjedan dodem nešto raditi, čišćenje lica, maske, trepavice. To je moj mir na sat vremena.

undefined

7. Kada je make up u pitanju, bez čega u torbici ne izlazite iz kuće?

Nisam tipično žensko, smatram da je prirodni look najlijepši look, tako da sam pobornik prirodnog izgleda, iz tog razloga nikad iz kuće ne izlazim bez labela i kreme za ruke, a za svaki slučaj da kombinaciju treba podići s malo boje, tu je moj omiljeni Chanel ruž (148) koji instant napravi taj efekt :)

undefined

8. Gotovo sve žene imaju svoju slabu točku: torbice, cipele, haljine... Čemu ne možete odoljeti?

Moja slabost što se tiče modnih dodataka su satovi, tokom godina sam ih sakupila jako puno i zapravo mogu kombinirati uz kombinacije razne satove. 

undefined

9. Shoppingirate li radije spontano ili planski? "Uživo" ili putem interneta?

Većinom spontano, kada odem planski obično nikad ne nađem to što trazim. Veći sam pobornik uživo shoppinga, nekako mi je sigurniji.

undefined

10. I za kraj, kada se osjećate najljepšom?

Najljepšom se osjećam kada napokon imam slobodnu večer koju odlucim provest sa svojim dečkom odlaskom na večeru u Opatiji, tada se sredim, obučem neku haljinu, štikle, našminkam se, ali mislim da je najbitniji detalj radi kojeg se osjećam najljepšom to što sam sretna kada imam priliku provest lijepu večer u miru s meni najdražom osobom.Autor i foto: Extravagant