Žena sa stilom: Ana Berić Pavičić

Žena sa stilom: Ana Berić Pavičić

"Žena sa stilom prati trendove ali je i kreativna u odijevanju i to je razlikuje od drugih", rekla nam je Ana Berić Pavičić i time je objasnila i kako smo je "priveli" u jednu od najpopularnijih Extravagantovih rubrika. Predana majka, uspješna i na poslovnom planu, Ana nas je odmah osvojila.

undefined

1. Tko je Ana Berić Pavičić?
Rodom iz Labina. Od studija neprekidno živim u Rijeci. Do nedavno sam se bavila prodajom nekretnina i iznajmljivanjem vila koje imamo u Istri. Po zanimanju sam diplomirani pravnik. Uskoro počinjem raditi u struci i to je novi izazov kojem se iznimno radujem. Najvažnija mi je ipak uloga majke. Dnevni ritam mi je usklađen potrebama kćerkica.

2. Što je po tebi definicija žene sa stilom?
Žena sa stilom je prije svega zadovoljna sobom, samouvjerena. Osjeća se ugodno u svim svojim odjevnim kombinacijama. Žena sa stilom prati trendove ali je i kreativna u odijevanju i to je razlikuje od drugih.

undefined

3. Kakav je tvoj stil?
Svoj stil opisala bih kao sportsku eleganciju. Obožavam suknje kojih nikad dosta, duge haljine, traperice i blejzere koje najčešće kombiniram na ravne čizme ili tenisice.

4. Koja su ti omiljena mjesta u Rijeci i okolici?
Kazalište lutaka koje zadnjih par godina redovno posjećujem, igraonica Zvrk u kojoj se i ja dobro zabavim hahaha, Kakao, Boonker, Tarsa... Za večernji izlazak biram mjesta gdje je dobra muzika.

undefined

5. Kako provodiš slobodno vrijeme?
Slobodno vrijeme uglavnom provodim sa djecom po parkovima, igraonicama, igralištima i plažama. Volim ići u restorane. Vikendima sam uglavnom u Labinu.

6. Posjecujes li beauty salone? Imas li neki koji ti je omiljen?
Posjećujem, naravno, kao i svaka žena. Obožavam relax masaže u kombinaciji pilinzima tijela, tretmane za njegu ruku i stopala.  Zadnje vrijeme najviše posjećujem salon Nova.

undefined

7. Pratiš li trendove?
Pratim trendove ali kupujem  samo ono šta mi se sviđa.

8. Što nikad nebi obukla?
Mokasine ne bih nikad obukla.

undefined

9. Koliko se tvoj stil mjenjao kroz godine?
Moj stil se jako promjenio kroz godine. Inspiraciju pronalazim na Instagramu i u mojoj prijateljici Ivi Trkovnik. I onda to sve nekako smiksam u moj stil.

10. Tvoj savjet za dobar izgled?
Prije svega čovjek mora biti zadovoljan da bi dobro izgledao. Zatim je bitan san, zdrava prehrana i svakako frizura.

undefinedAutor: Extravagant
Foto: Viviana Lokmer Šulina, LaVie Studio