Znate li kako do najpovoljnijih i najkvalitetnijih Nespresso aparata i kapsula?

Znate li kako do najpovoljnijih i najkvalitetnijih Nespresso aparata i kapsula?

Capsula, odnosno La Boutique del Caffe prije pet je godina pokrenula pravu malu revoluciju na hrvatskom tržištu, zahvaljujući velikoj ponudi kapsula za uživanje u, pogađate – kavi.  U njihovim dućanima, La Boutique del Caffeu u Umagu i Zagrebu, mogu se kupiti originalne i kompatibilne kapsule renomiranih proizvođača - i to najpovoljnije na tržištu. 

undefined

Među ostalima, u ponudi je i široki asortiman Nespresso kompatibilnih kapsula. Upravo Nespresso aparati su, naime, sve popularniji. Tvrtka Nespresso osnovana je 1986. u Švicarskoj ali je boom u svijetu doživjela prije 15-ak godina. Sve su popularniji u Hrvatskoj a La Boutique del Caffeima se, osim originalnih kapsula, može naći i širok izbor kompatibilnih kapsula. 

undefined

Najprodavaniji brendovi pritom su Italian Coffee, Gimoka, Vergnano, Lollo caffe, naš hrvatski Monte i Lavazza, koja je kapsule kompatibilne sa Nespresso aparatima napunila svojom, već dobro poznatom kavom. 

undefined undefined 

"Sve su one visoke kvalitete, teško je izdvojiti najbolje jer je kava stvar ukusa ali recimo da smo kroz pet godina, koliko poslujemo, „filtrirali“ izbor i zadržali samo najbolje", doznajemo iz Capsule. 

undefined

Capsula ima najveći izbor i najniže cijene originalnih i kompatibilnih kapsula u Hrvatskoj, a osim u dućanima u Umagu i Zagrebu gdje ih se može i degustirati, moguće ih je kupiti i putem webshopa - na kućni prag stižu u roku 1-3 radnih dana.

undefined

Autor: Extravagant
Foto: Promo