Veronika delikatese

Veronika delikatese

Mini mljekara Veronika, osnovana je 2000. godine kao prva i još danas jedina mljekara u Krapinsko - zagorskoj županiji u Desiniću, inače malom mjestu poznatom po srednjovjekovnom dvorcu Veliki Tabor. Tvrtka koja je dobila ime prema poznatoj legendi o Veroniki Desinićkoj, od 2005. godine dobiva novi moderan pogon za preradu i proizvodnju domaćeg mlijeka, te danas dnevno prerađuje 20 000 l mlijeka.
2016. godine i Rijeka dobiva svoje Veronika delikatese trgovine i to čak dvije, a želja im je bila da Riječanima ponude zdravu i domaću hranu spravljenu na tradicionalan način, bez dodavanja konzervansa i aditiva. 


undefined
undefined
undefined
undefined


U ponudi nude široku paletu mliječnih proizvoda, svježi sir, domaće vrhnje, jogurt, kefir, sirutke, sirutke s okusima stepka ili mlaćenica, polutvrde dozrijevane sireve, mliječne namaze, deserte od krem sira, slatko vrhnje i vrhnje za kuhanje.


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefinedTakođer nude i pekarske domaće proizvode spravljene od domaćeg brašna i domaćih jaja, zatim domaće zagorske mlince, tjesteninu i domaće kekse sa 100% - tnim tučenim maslacem, kakve su spremale naše bake. Zatim, domaće hranjenu i uvijek svježu piletinu, slavonske delicije crne svinje, domaće zagorske mesne prerađevine, pršut i salame od divljači, nude i kozji asortimana, domaći med, marmelade, namaze, domaće sirupe i sokove.


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined


Posebnost je i eko i bio brašno, a izdvajamo brašno bijelog kukuruza Veronika, integralno domaće brašno Veronika, te heljdino, pirovo i laneno brašno. Ovdje možete pronaći i hladna prešana ulja suncokreta, lana, konoplja, bućino brašno, raženo i zobeno, kruh i pecivo Demetra, vrhunski zdravi ručno rađeni pekarski proizvodi. Zatim, med iz Hreljina, First in The Raw, energetske pločice iz Rijeke, domaći bakalar na bijelo s Voloska.


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined


Uz bogatu ponudu domaćeg i zdravog mliječnog i pekarskog asortimana u svojim trgovinama objedinjuju ponudu iz cijele Hrvatske.
Zastupljeni su i domaći proizvođači; Zdravo za gotovo, vrhunski proizvodi od domaće uzgojene rajčice - pasate, šalše i umak za pizzu, zatim volim ljuto asortiman, ljutih i pikantnih umaka i ajvara, domaće zimnice uvijek ovisne o sezoni dozrijevanja voća i povrća.


undefined


Iz ponude bi posebno istaknuli domaći sladoled Medenko, spravljen od domaćeg Veronikinog mlijeka, zanimljivih kombinacija sezonskog voća i povrća.


undefined
undefined


Pored dvije već otvorene Veronika trgovine, uskoro otvaraju i trgovinu na Martinkovcu u sklopu mini zdrave tržnice na adresi, Martinkovac 150 i u Matuljima, na adresi, Kvarnerska cesta 73.

U Veronika trgovinama osim domaćih i zdravih proizvoda, uvijek će vas dočekati srdačno, uslužno i educirano osoblje, a posebno žele zahvaliti svim svojim kupcima s riječkog područja što prepoznaju njihove proizvode, te na taj način čine da njihovi proizvođači u hrvatskoj opstanu.
Veronika delikatese Rijeka
Alessandra Manzonia 4b
051 293 654
RADNO VRIJEME
Pon – Sub  6:00 - 19:00
Ned  7:00 - 13:00

V. Lisinskog 6A 
Svakoga dana od 7 do 14
Nedjelja 0d 7 do 13h


Fotografije: Iva Znaor
Autor: Extravagant