U Zrenju je otvorena konoba Gatto Nero in Bosco

U Zrenju je otvorena konoba Gatto Nero in Bosco

Gatto Nero, renomirana novigradska konoba, svoje poslovanje proširila je na područje Gornje Bujštine u malom i piroresknom Zrenju, 4 km udaljenom od Oprtlja.


undefined


Konoba „Gatto Nero in Bosco“ u idiličnom prirodnom okruženju, bogatom faunom i florom, gastro znalce i hedoniste želi asocirati na svoju poznatu „sestru“ koja se ističe ponudom sviježih i kvalitetnih domaćih namirnica.

Upravo isto to, a ipak nešto drukčije, izborom lokalnih ekoloških namirnica, vlasnici konobe Gatto Nero in Bosco u suradnji s Chefom Deanom nude svojim gostima, zaljubljenicima netaknute prirode, onima koji će morske gušte zamijeniti pješačenjem ili bicikliranjem po predivnim krajolicima Gornje Bujštine.


undefined

undefined


Gostima se uz već poznate specijalitete nudi ono što je tog dana svježe, tek ubrano u obližnjim vrtovima ili stiglo iz poznatih izvora. Ponuda se bazira isključivo na lokalnim istarskim specijalitetima, na domaćim tjesteninama, na onome što Zrenj i okolica nude – tartufi crni i bijeli, meso divljači koja doslovno trči ispred vas po cesti i boškarina. Sada u zimskom periodu gosti mogu uživati u kobasicama i ombolu iz vlastite proizvodnje, janjećem pršutu,... Uz to, gosti mogu uživati u kvalitetnim buteljama istarskih vinara, ali i domaćoj malvaziji i teranu.


undefined undefined

undefined

undefined

undefined


Gatto Nero in Bosco sa 50-ak sjedećih mjesta, idealno je mjesto za bijeg iz svakidašnjice i uživanja u bogatoj enogastronomskoj ponudi istre i kvarnera.


undefined

 

BESPLATAN PARKING: DA (za automobile i autobuse)

WEB: www.gattonero-bosco.com

E-MAIL: gn@gattonero.eu

RADNO VRIJEME: PET, SUB i NED od 12:00 do 22:00

FACEBOOK: www.facebook.com/gattoneroinbosco

TEL: +385 (0)52 255 555 ili 095 151 1959

ADRESA: Jakci (Pizzi) 64 c, Zrenj, Istarska, Croatia