Rijeka dobila prvu u Hrvatskoj Rica gluten free pekaru

Rijeka dobila prvu u Hrvatskoj Rica gluten free pekaru

U Rijeci, točnije u Verdijevoj ulici kod HNK Ivana pl.Zajca, otvorena je prva u Hrvatskoj "gluten free" pekara, Rica u kojoj nude širok asortiman bezglutenskih proizvoda poput pizze, bureka, kremšnita i baklave, zatim bezglutensko pivo i sladoled.


undefined

undefined undefined

Pa će tako ljubitelj zdrave prehrane i svi oni koji iz zdravstvenih razloga imaju potrebu za posebno prilagođenom prehranom bez glutena u Rici gluten free moći kupiti sve vrste pekarskih, slastičarskih i smrznutih gluten free proizvoda, te degustirati nove proizvode.  

undefined

undefined

undefined


„Višegodišnju pekarsku tradiciju i umijeće naših educiranih stručnjaka prepoznali su mnogi, pa i oni kojima su alternativne prehrambene potrebe nužnost. Od tih smo dragih ljudi dobili impulse i motive da krenemo u proizvodnju pekarskih proizvoda bez glutena i drugih sastojaka koji mogu prouzročiti alergije opasne po zdravlje. Kako bi se taj proizvodni program razlikovao od tradicionalnog, dali smo mu i posebno ime – Rica!“  
U ponudi nude i slastice bez laktoze i šećera, pa će svi oni kojima je prehrana limitirana zdravstvenim problemima ovdje pronaći nešto za sebe.


undefined


Info i fotografije: Rica facebook page