Prvi Staropramen Burger tour stiže i u Rijeku!

Prvi Staropramen Burger tour stiže i u Rijeku!

Ako još niste imali priliku probati jedne od najboljih burgera u Hrvatskoj, sada je pravo vrijeme da to učinite, jer u Rijeku točnije na Trg 111. brigade Hrvatske vojske, 2. i 3. lipnja dolazi Staropramen Burger tour. 

Burger već neko vrijeme nije samo pecivo s pljeskavicom. Kao najpopularnije jelo na svijetu, danas je postao dio visoke gastronomije kroz koju se kuhari kreativno i lokalno izražavaju. Pobjednik prošlogodišnjeg Zagreb Burger Festivala koji nosi titulu i najboljeg burgera u Hrvatskoj, Submarine BBQ u sklopu Staropramen Burger toura u Rijeci ponudit će svima veliki izbor burgera, ali i praško pivo br. 1 u svijetu!

Sve posjetitelje Staropramen Burger toura koji će započeti u 12h očekuje posebno dizajniran Staropramen bar na kojem se može naći idealno pivsko osvježenje, jer vrhunsko Staropramen pivo savršeno gasi žeđ uz ukusne burgere i odličnu glazbu. 

Osim bogatog gastro programa, sve posjetitelje očekuje i dobra zabava. U petak 2. lipnja odličnu glazbu puštat će DJ Hrwo E, dok će u subotu 3. lipnja nastupiti Neno Belan.

Svoj dolazak na Burger Tour festival moći ćeš ovjekovječiti u photo boothu, a svakako fotkaj atmosferu, jer će vas nagrađivati i putem Facebook natječaja na Staropramen Hrvatska Facebook stranici. 
Ulaz je besplatan za sve posjetitelje!