Najslađe eko jagode u trgovini Uberi ovo

Najslađe eko jagode u trgovini Uberi ovo

Evo nas opet u trgovini Uberi ovo! 
A trenutno se beru slatke crvene eko jagode!


undefined


Ekološki uzgoj jagoda je pun teškoća i rizika pa je, unatoč velikoj potražnji, certificiranih proizvođača vrlo malo. Zato smo još više zahvalni OPG-u Veselić i OPG-u Kožnjak, koji su nas ove godine razveselili prekrasnim, zdravim i kao med slatkim jagodama.


undefined


Samo se nadamo da će napokon sunce jače zasjati i omogućiti našim OPG-ovcima malo obilnije berbe, jer količine eko jagoda koje za sad pristižu nisu dovoljne za sve nas, željne ovih sočnih plodova.


undefined


Uberi ovo se može pohvaliti s još par novosti! Od sad tu možete pronaći proizvode od ekološkog kozjeg mlijeka certificiranog proizvođača Ambient park, koji funkcionira kao edukacijsko degustacijski centar zdrave hrane sa životinjskom farmom. Smješten je u šumi nadomak Zagreba u Budencu, prostire se na 80.000 kvadratnih metara i udomljuje preko 400 životinja. Kompleks je ograđen i životinje se slobodno kreću šumom i livadom. Od životinja imaju 200 koza (francuska alpina), 5 muflona, 50 jelena lopatara, 4 magarca, 4 poni-konja, 4 noja, 10 golubova (rimskih), 2 kraljevska fazana, 2 pauna, 30 pura, 30 guski, 30 pataka, 50 kokoši nesilica, te 10 domaćih svinja, vijetnamske svinje, zečeve, biserke i druge. Vodeći su u proizvodnji vrhunskih proizvoda od kozjeg mlijeka uključujući nagrađivane sireve, napitke i niz drugih eko proizvoda. Osim toga, nude neponovljivu ugostiteljsku ponudu domaćih proizvoda te ih vrijedi posjetiti, posebno ako vašim mališanima želite omogućiti dragocjeno iskustvo susreta s različitim životinjama.

Svi proizvodi ovog proizvođača su ekološki od početka do kraja priče. S posebnim veseljem Vam predstavljamo jogurt i kefir od kozjeg mlijeka. 


undefined


Nadalje, svi koji su u potrazi za domaćim pilećim i purećim mesom, došli su na svoje. Naime, svakog petka u dućan Uberi ovo stiže pošiljka svježe piletine i puretine s Gospodarstva Ružić, gdje se životinje ne hrane gotovim smjesama za tov, punim hormona i ostale kemije već isključivo kukuruzom, ječmom i pšenicom iz vlastitog uzgoja. Doduše, njijhovim je pilićima potrebno 65 dana da dođu do mase od cca 1,5 – 1,8 kg (pilići iz industrijske proizvodnje postižu tu težinu za 30 dana), ali je to meso znatno ukusnije i zdravije.


undefined


Osim navedenog, tu možete stvarno naći sve što Vam treba: voće, povrće, sokove, zanimljive prerađevine od voća i povrća, mliječne proizvode, jaja, meso, suho voće, orašaste plodove i sjemenke u rinfuzi, a odnedavno i ekološka sredstva za čišćenje!


undefined


Svi proizvodi iz ponude su stvarno kvalitetni, ono najbolje što se na našem tržištu može pronaći, kaže nam ekipa Uberi ovo. Dođite u Jedrarsku 8 b i sami se uvjerite!


Uberi ovo 
Jedrarska 8b
091 450 6190