Jesenska ponuda restorana Marina

Jesenska ponuda restorana Marina

Napokon (ili nažalost), došla nam je prava prohladna jesen i svi želimo biti zatvoreni unutar četiri zida svoga doma, upaliti grijanje, zavući se ispod dekice i ništa ne raditi. I dok su niske temperature i hladnoća zavladale Hrvatskom, u kuhinji restorana Marina zavladala je prava toplina. Tamo se uvijek nešto kuha i kuha, a razni miomirisi šire se cijelim restoranom. Što se događa?

Restoran Marina vas je ovog studenog odlučio iznenaditi posebnom ponudom autorskih menija, inspiriranih mediteranskom kuhinjom, a koji će vam, sigurni smo, izmamiti osmijeh na lice.

Domaći i vrlo ukusni riblji ili mesni meniji, vrhunskih kuhara restorana Marina prava su poslastica za sve ljubitelje vrhunske hrane.


undefined


A što su ovog puta pripremili?

Jesenski menu restorana Marina - 3 slijeda čistog zadovoljstva

Riblji meni - 150,00 kn

Carpaccio od inćuna s pečenom paprikom i rikulom

Punjene lignje s grdobinom, palentom i salsom

Palačinke s kremom od oraha i medom od kadulje

 

Mesni meni - 140,00 kn

Goveđa juha s domaćim rezancima

Stroganoff "Marina" sa šurlicama

Ananas u kremi od karamele sa sladoledom od vanilije

 

undefined

undefined

undefined
undefined


Svakako ih posjetite i uživajte u vrhunskoj gastro ponudi, jer neka od dosadašnjih autorskih jela objavljena su u knjizi 100 vodećih hrvatskih restorana, a tamo su završila zahvaljujući, upravo vašim pozitivnim reakcijama.

Rezervirajte svoj stol već danas na 00385 (0)51 221 128

U restoranu Marina u periodu od 9.prosinca – 24.prosinca, 2017. godine moći ćete uživati i Danima bakalara, a pripremaju vam i nezaboravni doček Nove godine.

A, da je grad Krk vrlo zanimljiv i atraktivan i tijekom hladnih jesenskih i zimskih dana dokazuju i brojna događanja koja nas očekuju.

Jedva čekamo! 


undefined