Ista kvaliteta u novom ruhu - Slatko vrhnje Mini mljekara Veronika

Ista kvaliteta u novom ruhu - Slatko vrhnje Mini mljekara Veronika

Iz Mini mljekare Veronika stiže nam još noviteta: njihovo domaće i prefino slatko vrhnje od sada možete pronaći u manjem pakiranju!


undefined


Novo pakiranje od 200g stiže kao odgovor na potrebe i želje kupaca, a u prodaji je u svim Veronika delikatese trgovinama.


undefined


Za kraj mali slastičarski savjet: kako bi dobili šlag savršene gustoće potrebno je prije miksanja slatko vrhnje staviti u zamrzivač na 10 do 15 minuta. Preporuča se i ohladiti metlice miksera u zamrzivaču kao i posudu u kojoj će se tuči vrhnje (najbolje u metalnoj ili staklenoj posudi, zbog dužeg održavanja niske temperature).

 

Inače, mini mljekara Veronika, osnovana je 2000. godine kao prva i još danas jedina mljekara u Krapinsko - zagorskoj županiji u Desiniću, inače malom mjestu poznatom po srednjovjekovnom dvorcu Veliki Tabor. Tvrtka koja je dobila ime prema poznatoj legendi o Veroniki Desinićkoj, od 2005. godine dobiva novi moderan pogon za preradu i proizvodnju domaćeg mlijeka, te danas dnevno prerađuje 20 000 l mlijeka. 2016. godine i Rijeka dobiva svoje Veronika delikatese trgovine i to čak dvije, a želja im je bila da Riječanima ponude zdravu i domaću hranu spravljenu na tradicionalan način, bez dodavanja konzervansa i aditiva.

 

Veronika delikatese Rijeka

Alessandra Manzonia 4b

051 293 654

 

RADNO VRIJEME

Pon – Sub  6:00 - 19:00

Ned  7:00 - 13:00

 

V. Lisinskog 6A

Svakoga dana od 7 do 14

Nedjelja 0d 7 do 13h