Hotel vinotel Gospoja

Hotel vinotel Gospoja

Izgradnjom Vinotela Gospoja, obitelj Toljanić napravila je veliki iskorak u vremenu spojivši naizgled nespojivo, tradiciju utkanu u generacije, te modernu građevinu koja dolazi iz budućnosti. Vinotel ponosno gleda na more i hridi koje se iz mora izdižu čineći Vrbnik upravo onim što jest – posebno mjesto, puno emocija, povijesti, vjere i ljubavi.

Nov i moderan Vinotel Gospoja kao da tamo pripada oduvijek, zove i nudi sve čari koje možete poželjeti za odmor duše i tijela.


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined


Moderno uređene sobe pozdravljaju vas imenima hrvatskih autohtonih sorti vina, obiteljske sobe i apartmani, unutarnji bazen, saune i wellness, te bogat meni à la carte restorana samo su dio priče koju možete doživjeti zajedno s ljubaznim i predanim osobljem hotela.


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined


Vrbnik je pravi izbor za sve pustolove koji ne žele masovni turizam, već su u potrazi za izvornim mediteranskim ugođajem koji ih očekuje u obiteljskom okruženju Vinotela Gospoja.
Tko jednom upozna Vrbnik, uvijek se iznova u njega vraća...

Posebno bi izdvojili i posebnu ponudu: 

Paket  „PROLJEĆE NA OTOKU KRKU “  20.04. – 24.05.2017
Već od 99.- € za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi

Cijena uključuje: smještaj u superior dvokrevetnoj sobi,  morska strana,  bogati buffet doručak, korištenje unutarnjeg hotelskog bazena, kupaonski ogrtač u sobi,  parkiralište za osobni automobil.
POPUST 1: Za boravke min 2 noći nedjelja-četvrtak 10% popusta na redovni cjenik , 1 x vinska proba tri vrste vina uključena u cijenu
POPUST 2: Za boravke min 3 noći :  dodatno uključeno 1 x sauna po osobi
 
Pogledajte ostale ponude: PAKET ARANŽMANI   ili posjetite naš RESTORAN GOSPOJA
 
 
Paket „LJETO NA OTOKU KRKU „  15.07. – 23.09. 2017
Već od 139.- € za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi
 
Rezervirajte svoj boravak već sada i ostvarite dodatne pogodnosti:
Cijena uključuje: smještaj u superior dvokrevetnoj sobi,  morska strana,  bogati buffet doručak, korištenje unutarnjeg hotelskog bazena, kupaonski ogrtač u sobi,  parkiralište za osobni automobil, ručnici za plažu , poklon dobrodošlice u sobi.
 
Ponuda vrijedi za izvršene rezervacije do 10.05. 2017    

HOTEL VINOTEL GOSPOJA * * * *

Frankopanska 1 / HR - 51516 Vrbnik

T:+385 51 669 354 / F:+385 51 857 463

reception-vinotel@gospoja.hr

www.gospoja.hr