Hotel Navis – omiljeni hotel brojnih poznatih dama

Hotel Navis – omiljeni hotel brojnih poznatih dama

Matija Vuica, Ecija Ivušić i Snježana Mehun ovih su dana posjetile jedno od najljepših mjesta na Kvarneru, ekskluzivan design hotel Navis. Smješten na izuzetno atraktivnoj lokaciji u Opatiji na samo nekoliko metara udaljenosti od mora, s privatnim pristupom plaži, hotel Navis omiljeno je mjesto brojnih poznatih dama koje ga uvijek iznova posjećuju, kako zbog lokacije i neodoljivog interijera, tako i zbog brojnih kvalitetnih usluga.


undefined


Poznate su dame uz prekrasno uređen interijer, uživale i u bogatoj ponudi hotela, od vrhunskih gastro delicija do brojnih sadržaja i usluga.


undefined


Posebnost hotela Navis svakako je vrhunski dizajn, pomno odabrani detalji, prostranost svake sobe, te jedinstvena i originalna arhitektura osmišljena od strane jednog od najpoznatijih hrvatskih arhitekata.

44 luksuzno opremljene sobe od kuda se pruža očaravajući pogled na prelučki zaljev i najbliže kvarnerske otoke, posebno su privlačne brojnim gostima.

Vrhunski gourmet restoran koji u svojoj ponudi nudi najbolja mediteranska, kvarnerska i istarska jela, pripremljena od isključivo svježih sezonskih namirnica, te bogata vinska karta luksuz je koji ćete doživjeti ako posjetite jedno od najpoželjnijih mjesta na Kvarneru.


undefined


Ugodna atmosfera i vrhunska ponuda, najčešći su razlozi zašto se brojne poznate dame uvijek iznova vraćaju u ekskluzivan design hotel Navis!

 

undefined 

undefinedFotografije: Jan Mastrovic

Autor: Extravagant