Gastro večer ovoga petka u restoranu Mezanin

Gastro večer ovoga petka u restoranu Mezanin

Jesenski dani u Rijeci pomalo postaju sve bogatiji i zanimljiviji. Uz brojne evente posebno nas vesele i gastro događanja s kojima nas omiljeni riječki restorani često oduševljavaju.

Upravno nas jedno takvo događanje očekuje ovoga petka, 10.studenoga,2017. godine s početkom u 17h u restoranu Mezanin, Ulica Nikole Tesle 1a.

Nakon stresnog i užurbanog radnog tjedna, after job party restorana Mezanin biti će savršena prilika za opuštanje uz ukusna jela i odličnu atmosferu koju nam pripremaju. Uz odličnu glazbu za koju će se pobrinuti trio Goran, Jasmina i Magda imati ćete prilike uživati i u prezentaciji vina, Vinarije Deklić.

Kako bi večer bila savršena, pobrinuti će se chef Norman koji vam priprema pravu mediteransku gastro večer. Naime iz bogate ponude moći ćete uživati u ukusnim jelima, pa će se tako na meniju naći crni rižoto, zelena pašta Gamberi, morski pas u sezamu, morksi pas na žaru, inčuni, lignje, bakalar, maneštra sipa, primorko-goranski rižoto…

Odlična gastro večer, začinjena domaćim jelima, posebnom glazbom i vrhunskim vinima Deklić, očekuje vas ovoga petka u restoranu Mezanin!

 

 

 

Autor: Extravagant