Ekskluzivan event u restoranu Vila Rova

Ekskluzivan event u restoranu Vila Rova

1.lipnja,2017. godine s početkom u 19h vrhunski hotel Vila Rova za sve ljubiteljice ugodnog i intimnog ugođaja, te izvrsne hrane priprema ekskluzivni event za uzak krug ljudi.

Riječ je glamuroznoj večeri na kojoj će se posluživati dva menija, ovisno o željama gostiju. Pa će tako riblji meni sadržavati kozice i tunu u fuziji od naranče, rolice brancina s lososom na kremici od škampi i kavijara, te desert.

Dok će mesni meni oduševiti s pršutom Pata Negra i galantinom od divljači s krokantom od sira, Tournedos guščjom jetrom u umaku od prošeka, te desertom.


undefined


Prekrasnoj atmosferi u vrhunskom à la carte restoranu doživljaj će uz nevjerojatan pogled na more upotpuniti nastup Zorice Kondže i Joška Banova.

S obzirom da je ostalo još malo mjesta, sada je pravo vrijeme da rezervirate svoje mjesto za ekskluzivnu večeru na broj telefona 051 866 100. Cijena menija je 250 kuna po osobi.


undefined


Inače, Vila Rova nalazi se u uvali Rova u blizini Malinske na otoku Krku. Pogled na morsko plavetnilo i očaravajući maslinik, privatno sunčalište, wellness i Spa centar, te izvrstan restoran idealno su odredište za sve zaljubljenike u potpuni odmor.

 

undefined 

 

Hotel restoran Vila Rova

Rova 28, 51511 Malinska, Hrvatska

Tel.: +385 51 866 100

Info@hotel-vila-rova.com

www.hotel-vila-rova.com