Doživite Mediteran u à la carte restoranu Vila Rova!

Doživite Mediteran u à la carte restoranu Vila Rova!

Topli ljetni dani, neodoljivi mirisi plaže i Mediterana odveli su nas do prekrasne i ugodne uvale Rova u blizini Malinske na otoku Krku, gdje se nalazi najljepša oaza za sve ljubitelje intimnog i mirnog okružja, à la carte restoran Vila Rova.


undefined


Već pri dolasku znamo da smo na pravom mjestu. Stilski uređen interijer inspiriran toplim bojama vodi nas u romantični restoran sa prekrasnim pogledom na stabla maslina i plavetnilo mora. Stolovi uz bazen su posebni i rezervirani za à la carte goste restorana.


undefined


Elegantni stolovi i prigušene svijeće svakako doprinose šarmu. Nakon čaše pjenušca spremni smo i za kulinarsku avanturu. Teško je odlučiti se, makaroni s brodetom od hobotnice, carpaccio od juneće pisanice i plemenite tuna „u pepelu“ od začinskog bilja samo su neki od delicija koje možete pronaći na jelovniku. Jednako impresivna je i vinska karta s više od 50 etiketa. Za sve one koji se žele prepustiti doživljaju na najljepši mogući način te istinskim gurmanima u ponudi su degustacijski meniji, primamljiva selekcija od pet sljedova jela.

Svakodnevno svježa torta ili lagane kreme u čaši savršeno će zaokružiti večer na ovom prekrasnom mjestu. 


undefined

undefined

undefined


Gurmansko putovanje u Vila Rova restoranu možete doživjeti ne samo udvoje nego i s Vašim najdražima na proslavi rođendana, obljetnica i svih Vama važnih trenutaka. 


undefined

 

Doživite mirise Mediterana na najljepši mogući način u restoranu Vila Rova!

Rezervacije na telefon 051 866 100

 

Hotel Restoran Vila Rova

Rova 28, 51511 Malinska, Hrvatska

Tel.: +385 51 866 100

Info@hotel-vila-rova.com

www.hotel-vila-rova.com


Autor: Extravagant