Doris Vlah od sljedeće nedjelje kuha s namirnicama iz Košare

Doris Vlah od sljedeće nedjelje kuha s namirnicama iz Košare

U Extravagantovim gledateljima već dobro poznatoj gastro rubrici Cook'n Smile, finalistica popularnog showa Doris Vlah od ove nedjelje će u svoju kuhinju primiti kvalitetne proizvode iz Košare - trgovine koja okuplja proizvode sa isključivo provjerenih hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Bio je to logičan izbor obzirom na kvalitetu i raznolikost ponude u Košari.

undefined

"Imamo veliki izbor robe različitih dobavljača - voće i povrće, mliječne proizvode, sireve, domaća jaja, suhomesnati program, proizvode crne slavonske svinje, proizvode od divljači, brašna, pašte, likere, vina, čajeve, čiste prirodne sokove, nekoliko vrsta meda... U interesu nam je poduprijeti domaću proizvodnju i ponuditi građanima Rijeke kvalitetne namirnice po pristupačnim cijenama".

Osim direktne prodaje u prodavaonici, vrijedni ljudi koji Košaru drže u rukama često nastupaju i na različitim manifestacijama i nastojeći probuditi svijest o važnosti domaće hrane. 

undefined

Košara se nalazi na adresi Frana Supila 11., iznad hotela Bonavia, a radno vrijeme trgovine je svakim radnim danom od 7-18 sati, te subotom od 8 do 13 sati.

Što će Doris fino pripremiti s domaćim namirnicama iz Košare, možete pogledati u nedjelju od 20:10 na Kanalu Ri.