Deserti Duo, slastičarna u kojoj nastaju prava mala remek djela

Deserti Duo, slastičarna u kojoj nastaju prava mala remek djela

U Rijeci je nedavno otvorena posebna vrsta slastičarne, čija pastry chefica Elena Shkunnikova stvara prava mala remek djela.

undefined

Slastičarna se zove Deserti Duo te se nalazi na adresi Ulica Frana Supila 11, no zbog kompleksnosti izrade kolača i činjenice da chefica sve izrađuje sama, koncept poslovanja je malo drugačiji od klasične slastičarne.

undefined

 „Deserti Duo“ donosi harmoniju spoja klasičnih europskih recepata i modernog dizajna. Klasični okusi poput čokolade, karamele i vanilije obogaćeni su jagodom, malinom te neočekivanim i egzotičnim notama poput manga, marakuje i intrigirajućih začina.

undefined

 „Na pokretanje projekta Deserti Duo potaknula nas je primarno ljubav prema slasticama koju smo  željeli s Vama podijeliti, višegodišnje iskustvo rada u prehrambenoj industriji  te želja za stvaranjem jedinstvenog brenda.“ – kaže kreativna pastry chefica Elena Shkunnikova, koja sve deserte izrađuje sama i to od najkvalitetnijih namirnica.

undefined

„U našim desertima spojeni su vrhunski prirodni sastojci poput neodoljive belgijske čokolade, slatkog vrhnja, svježeg voćnog pirea te mliječnih proizvoda domaćih proizvođača. Neobični spojevi okusa i najkvalitetniji sastojci u sofisticiranom i suvremenom ruhu  su ono što „Deserti Duo“ čini jedinstvenim i neponovljivim.“

undefined

Kolače i torte je trenutno moguće naručiti preko maila desertiduo@gmail.com, dva tjedna unaprijed, a uskoro će biti dostupna i web stranica s više detalja. Na socijalnim mrežama Facebook i Instagram možete vidjeti sve ove neodoljive slastice:

Facebook: https://www.facebook.com/desertiduo/?modal=admin_todo_tour

Instagram: https://www.instagram.com/desertiduo/

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Autor i foto: Extravagant