Delicije od krčke janjetine i ovčjeg sira po povoljnim cijenama u restoranu Marina

Delicije od krčke janjetine i ovčjeg sira po povoljnim cijenama u restoranu Marina

Krčka janjetina i ovčji sir - nakon šparoga i šurlica, zvijezde su to druge etape gastro manifestacije Krk Food Fest, koja je prava radost za svako gurmansko nepce. U restoranu Marina u Krku, koji se s pravom našao na popisu 100 vodećih restorana u Hrvatskoj, ove gastro delicije znaju kako pripremiti tako da zablistaju u svoj svojoj raskoši.

Krčki ovčji sir je autohtoni otočki sir po kojem je otok Krk, uz sve ostale delicije, dobro poznat širom Hrvatske, a i svijeta. Polutvrdi je to, polumasni sir specifičnog intenzivnog mirisa i aromatičnog, bogatog okusa, jedinstvenog zahvaljujući otočnoj vegetaciji i začinskom bilju kojim se ovce hrane. Tu je naravno i dimljeni ovčji sir i sirevi prirodno obogaćeni aromom začinskih bilja kao što su ružmarin, orah ili kadulja. 

undefined

Baš kao i krčki sirevi, i krčka je janjetina poznata po svom aromatičnom okusu.

U sklopu Boutique hotela Marina u Krku, najekskluzivnijeg objekta Hotela Krk, u samom srcu ove otočne "prijestolnice" nalazi se gurmanski restoran Marina. Uz samo more, tik uz staru krčku jezgru, vrhunski kuhari Marine u svoju ponudu uvijek rado uključuju domaće specijalitete, stoga ne čudi što sudjeluju i u gastro manifestaciji Krk Food Fest.

undefined

Tako se od 4.5. do 27.5. uz redovitu bogatu ponudu vrhunskih jela, u ponudi našao o promotivni menu s jelima od janjetine i sira po vrlo povoljnim cijenama.
 
Ove su se godine odlučili za provjereno dobra, klasična jela od janjetine, a pripremili su i promotivni Bodulski pijat koji će se nuditi po cijeni od samo 100,00 kuna, a na kojem će se naći pečena janjetina i krumpir s ovčjim sirom i kaduljom.

undefined

Krk je između ostalog poznat po kvalitetnim vinima od kojih je najpoznatija Vrbnička žlahtina. Preporučujemo da uz ove gastronomske delicije uživate u ovom kvalitetnom suhom vinu svjetložute boje.

Dobar tek!

Kontakt:
Obala Hrv. mornarice 8, 51 500 Krk 
Tel. 00385 (0)51 221 128   Fax. 00385 (0)51 221 357 
marina@hotelikrk.hr