Dani bakalara u Vrbniku najljepši su u Vinotelu Gospoja

Dani bakalara u Vrbniku najljepši su u Vinotelu Gospoja

U konobi Žlahtina u Vrbniku u srcu stare gradske jezgre, u prosincu se tradicionalno odvijaju Dani bakalara. Na otoku Krku se bakalar najčešće priprema kao brodet od bakalara ili bakalar na bijelo.

A, mi preporučamo ukusna jela od bakalara iz bogate buffet ponude, Vintotela Gospoja, a gastronomski užitak obogatite njihovim vrhunskim proizvodima poput pjenušca uz predjelo, vrbničke žlahtine uz glavno jelo, te misno vino uz desert.

Kako bi vam uljepšali i upotpunili prekrasne dane koji slijede, pripremili su i posebnu ponudu po savršenoj cijeni od 1.181,00 kuna po osobi za tri dana (dvije noći).

Bogata ponuda po odličnoj cijeni, obuhvaća dva noćenja u odabranom tipu dvokrevetne sobe (standard, superior, deluxe) uz bogati buffet doručak, te jednu večeru u konobi Žlahtina, a koja obuhvaća bogati buffet stol s jelima od bakalara uključujući i piće dobrodošlice - čaša pjenušca, čaša vrbničke žlahtine uz glavno jelo, te čaša misnog vina uz desert. 

Također, je u ponudi uključen i mini tretman lica u trajanju od 30 minuta, neograničeno korištenje unutarnjeg bazena i 15% popusta na ostale usluge u wellness centru. Ne smijemo zaboraviti da vam nude i besplatni Wi-Fi, kupaonski ogrtač i papuče, parkiralište za vaša vozila, te ono što je vrlo bitno, rani check-in i kasni check-out.


undefined

undefined

undefined


Prekrasna i bogata ponuda, koju nikako ne smijete propustiti!

 

Vinotel Gospoja

51 516 Vrbnik, Frankopanska 1

Tel: 00385 (0) 51 669 350

Fax: 00385 (0) 51 857 463

 

Informacije i rezervacije : reception-vinotel@gospoja.hr