Blagdani uz destileriju Aura

Blagdani uz destileriju Aura

Destilerija Aura je tvrtka koja se bavi proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi, te ostalih autohtonih proizvoda od samoniklog ljekovitog bilja i divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mjesta.


undefined


S proizvodnjom su započeli 2007.godine za vlastite potrebe, no ubrzo se razvijaju u obiteljsku tvrtku koja prvenstveno vodi računa o kvaliteti svojih proizvoda, koja mora biti onakva kakvu su mogle proizvesti samo naše bake u kućnoj radinosti bez ikakvih konzervansa i umjetnih sastojaka. Svi su proizvodi tako potpuno prirodni bez ikakvih dodataka.


undefined


U ponudi nude zanimljive delicije od džemova koji se rade od koprive, maslačka, kadulje, bazge, smokve, šljive ili drijena. Također, nude i rakije poput tradicionalne biske i medice, a proizvode i rakije od kadulje, mente, rogača, masline i badema, divlje kruške, divlje jabuke, latica ruža, šipka, šumskog voća, te travaricu.


undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined


Svakako posjetite destileriju Aura u kojoj se u jedinstvenom interijeru odvija cjelokupan proizvodni proces rakija i džemova, a posebni su po tome što posjetitelji mogu vidjeti i doživjeti čitav proizvodni proces od fermentacije voća, destilacije u ručno rađenom bakrenom kotlu, maceracije voća, odležavanju rakija pa tako sve do punjenja, etiketiranja i pakiranja.


undefined


Osim proizvodnog dijela tu se nalazi i maloprodajno mjesto, te degustacijski prostor.

Posebno nam se svidjela „Arhiva“ u kojoj se može ostaviti na vaše ime barikirana rakija na odležavanje i čuvanje do nekog ponovnog susreta na istom mjestu.

Ukoliko želite darivati svoje prijatelje, poslovne partnere ili kolege u Auri možete pronaći veliki izbor poklon paketa s različitim proizvodima u prigodnoj ambalaži kao idealan poklon pod borom.


undefined

undefined undefined

undefined undefined


 

Destilerija Aura, Buzet

052 694 250

www.aura.hr

 Fotografije: Jan Mastrovic

Autor: Extravagant