Blagdani u slastičarni Cacao

Blagdani u slastičarni Cacao

Najljepše je blagdansko vrijeme u Rijeci. Šetnja Korzom, brojna događanja, eventi, posebni ugođaj i najljepša mjesta u gradu stvaraju najposebniji duh blagdana.

Prekrasne, duge šetnje u zimskim danima uvijek rado završimo mirisnim blagdanskim slasticama u omiljenoj slastičarni koja toplinom i atmosferom, zaista podsjeća na dom. A, imali išta ljepše od dugih druženja s našim najmilijima u ovo posebno vrijeme u najljepšem gradu?

Nas put uvijek ponese u slastičarnu Cacao gdje nas uvijek dočekaju netom pripremljene slastice čijim okusima i mirisima nitko ne može odoljeti!


undefined


A, što isprobati u ovim najčarobnijim danima? Mi vam donosimo naše prijedloge zbog kojih ćete se, sigurni smo, uvijek iznova vraćati u neodoljivu slastičarnu Cacao!

 

undefined

Ove blagdane posebno će se razveseliti svi ljubitelji pistacija. Novi kolač u Cacao ponudi cijeli je napravljen od pistacija sa Sicilije. Lagana krema, hrskava unutrašnjost i okus omiljenog orašastog ploda ukrast će vam srce ovih blagdana. 


undefined

Naranča i cimet, đumbir, chili, kokos, lješnjak, Baileys - u ponudi šest veličanstvenih okusa tople čokolade! Koji je vaš izbor?


undefined

Najukusnija štrudla s jabukama. Isprobajte ju uz sladoled od cimeta i najfinijeg umaka od vanilije koji sve te okuse povezuje u jedno predivno iskustvo.


undefined

Topla čokolada napravljena od čokolade iz Venezuele koja sadrži 72% cacaa!


undefined

Čarobno doba godine zaslužuje i čarobnu kavu. Za vas ove blagdane Cacao priprema posebnu kavu sa šljokicama koja će vam izmamiti osmijeh na lica.


undefined

I za kraj, Cacao praline koje svakome izmame osmijeh na lice!Autor: Extravagant