Vikend u Ljubljani: prelijepi Antiq Palace Hotel & Spa

Vikend u Ljubljani: prelijepi Antiq Palace Hotel & Spa

Zima je bila duga i dosadna, nažalost, potrajat će još neko vrijeme. No to ne znači da se morate stacionirati u kući i odbrojavati dane do proljeća - dapače, idealno je vrijeme da izađete iz svog "brloga" i upustite se u vikend avanturu koja će vam vratiti osmijeh na lice. Naš prijedlog je Ljubljana, odnosno Antiq Palace Hotel & Spa, koji će vas jednostavno očarati svojom ljepotom i bogatom ponudom. Zgrada luksuznog hotela veličanstvena je palača iz 16. stoljeća, izgrađena za plemstvo. Nalazi se u samom središtu Ljubljane, na jednoj od najprestižnijih lokacija u gradu, a istovremeno nudi mir i intimnu atmosferu.

undefined

Riječ je o nedavno obnovljenom povijesnom zdanju koje nudi 18 prostranih apartmana i „boutique“ soba s individualno odabranom unutarnjom opremom i najnovijim uređajima, prikladnih za kraći obiteljski boravak ili za duži odmor. 

undefined

Pažljivo odabranim prirodnim materijalima, primjerice kamenjem, drvom i vapnenim bojama očuvana je izvornost objekta koji je pod spomeničkom zaštitom. Freske, arhitektonski detalji i drugi ostatci slikovite prošlosti hotela očuvani su i stvaraju prisnu, elegantnu i mirnu atmosferu. Zahvaljujući jedinstvenim značajkama i bogatoj povijesti, Antiq Palace Hotel & Spa kao mali, luksuzni hotel u središtu Ljubljane ponosni je član renomiranih organizacija Historic Hotels of Europe i Castle Hotels & Mansions.

undefined

Povijesna rezidencija također je ponosni član kluba Small Luxury Hotels of the World u kojem ima više od 520 intimnih, privatnih hotela u više od 70 država. Svi nude osobno prilagođen boravak koji gostima donosi uživanje te, prije svega, opuštanje. Stoga je Antiq Palace Hotel & Spa, prema očekivanjima, omiljeni izbor umjetnika, glumaca i drugih uglednih gostiju.

undefined

Detalje o hotelu i mogućnosti rezervacije možete provjeriti na web stranici Antiq Palace Hotel & Spa.

undefined