Što kažete na izlet u Veneciju ovoga vikenda?

Što kažete na izlet u Veneciju ovoga vikenda?

Svako godišnje doba u Veneciji je posebno, pa tako i jesen. Adriatic Active Tours već ovoga vikenda, u subotu 27.10. vodi vas u samo srce ovog prelijepog grada, povijesni centar koji svakako treba doživjeti.

Izbjegnite gužve i vožnje po laguni brodićem sa kojih se malo vidi i dođite sa nama da vam pokažemo Veneciju kako smo je mi doživjeli živeći u Veneciji. Moguća je i vožnja brodićem po kanalu Grande s kojeg možete razgledati prekrasne palače koje krase ovaj glavni kanal u Veneciji. Pokazat ćemo vam gdje možete povoljno šopingirati i preporučiti ćemo vam povoljne restorane koji nisu samo za turiste.

undefined

Ove subote 27.10.2018. je garantiran polazak. Mjesta još ima! 

Program putovanja obuhvaća polazak iz Rijeke u 06:00 sa Jelačićevog trga, te u 06:15 sa Vrata Jadrana. Slijedi putovanje kroz Sloveniju i Italiju preko Trsta prema Veneciji, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora te dolazak do Mogliano Veneto i vožnja vlakom do samog povijesnog dijela Venecije. 

Cijena izleta za odrasle osobe iznosi 170 kn, a za djecu 5% popusta na navedenu cijenu.

undefined

Povratak u Rijeku u planu je u večernjim satima.

Cijena uključuje:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu,
- voditelja putovanja,
- pripremu i organizaciju putovanja,
- osiguranje od odgovornosti.

Cijena ne uključuje:
- vožnju vlakom cca 6,00 EUR,
- ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju.

Molimo sve zainteresirane da se jave na mail: info@adriatic active tours ili na mobitel 091 5922561 Vidimo se na izletu!