Putujte s Fly Fly Travel

Putujte s Fly Fly Travel

Poslovnica najbolje turističke agencije u jugoistočnoj Europi, Fly Fly Travel u Rijeci, M.K. Kozulić 3 (Zagrad), u svojoj ponudi nudi najjeftinije aviokarte svih aviokompanija s letovima za cijeli svijet, aranžmane i krstarenja, te rezervacije hotela bilo gdje u svijetu po najpovoljnijim cijenama.

undefined

U njihovoj ponudi možete pronaći i veliku ponudu grupnih aranžmana za Advent, Novu godinu, daleke destinacije i skijanje.
Kako nam se približava Advent, svakako bi izdvojili adventska putovanja za roditelje s djecom, razna putovanja autobusom (Beč, Prag, Budimpešta..), te avionom (London, New York..) i mnoge druge.

undefined

Također nude i novogodišnje aranžmane, kako autobusom (Amsterdam, Beograd, Varšava i drugi) tako i avionom (Dubai, Andaluzija, New York i drugi), gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

undefined

undefined

Nude i mogućnost organizacije i individualnih aranžmana po želji klijenta za bilo koju destinaciju, ovisno o željama klijenta (datumi polaska/povratka, destinaciji, kategoriji hotela..). Njihova posebnost je u tome što klijentima nastoje pružiti najbolju opciju za putovanje, te je takvo putovanje u potpunosti prilagođeno putnikovim željama.
Cijelu ponudu aranžmana pogledajte na Fly Fly Travel aranžmani

undefined

U sklopu poslovnice nalazi se i prvi Fly Fly Shop u Hrvatskoj, gdje putnici mogu pronaći modele aviona vodećih svjetskih kompanija u omjeru 1/100. U pitanju su Die-cast modeli, koji su spremni za brzo sastavljanje, nakon čega postaju dio nove ili postojeće kolekcije, te su idealan poklon za nadolazeće blagdane.

undefined

Inače, Fly Fly Travel je nositelj brojnih priznanja, a neka od njih su „Brand Leader Award“ za najbolju turističku agenciju jugoistočne Europe u području prodaje avio karata i „Zlatno turističko srce“ za najbolju turističku agenciju jugoistočne Europe. 
Sastavni dio kompanije je i Fly Fly Academy koji se bavi obrazovanjem kadrova sa različitih područja avio industrije, a najpopularnija obuka je za kabinsko osoblje, tako da dolaskom Fly Fly kompanije u Hrvatsku postojat će mogućnost i pohađanja obuke za jedno od najpopularnijih zanimanja „Cabin Crew“.
Za sve ostale informacije posjetite www.flyflytravel.hr gdje možete isprobati tražilicu za aviokarte, te pogledati cjelokupnu ponudu aranžmana ili ispuniti upitnik o putovanju nakon kojeg Vam šalju ponudu po zadanim kriterijima.Fly Fly Travel Rijeka
Prolaz M.K. Kozulić 3 - Poslovni centar Zagrad (ispod starog rodilišta u Rijeci)
Kontakt: (051) 860 185, mail: office@flyflytravel.hr


Fotografije: Fly Fly Travel Rijeka facebook
Autor: Extravagant