Predstavljamo vam Gorsku bajku, jedinu bajku kojoj ćete se htjeti zauvijek vraćati

Predstavljamo vam Gorsku bajku, jedinu bajku kojoj ćete se htjeti zauvijek vraćati

"Sve bajke imaju slične početke i završetke, ali naša bajka je drugačija" - početak je to priče o Gorskoj bajci, koja na savršen način spaja čarobnu prirodu, lokalne legende i suvremen turizam. Na području Stare Sušice u Gorskom kotaru smjestile su se, naime, dvije kuće za odmor -  Jela i Smreka – sagrađene u rustikalnom stilu, okružene samo prirodom. Imena su dobile upravo po čuvaricama šume u staroj goranskoj bajci i savršeno im pristaju, budući da je ovo prava oaza za sve željne bijega od užurbanog gradskog života.

undefined
undefined
undefined

Jela i Smreka su dvije jednake kuće za odmor s 4 zvjezdice, sagrađene u gorskom stilu. U svakoj se mogu smjestiti 4 (+2 dodatna) gosta, a uz dvije dvokrevetne spavaće sobe, kupaonice, moderne kuhinje i blagovaonice, dnevne sobe s kaminom i terasa s kojih puca pogled na prirodu, tu je i wellness dio sa saunom i hidromasažnim bazenom. Gostima je također na raspolaganju i parkirno mjesto, roštilj i dječje igralište, a ovaj pitomi gorski kraj čeka vas sa brojnim iznenađenjima.

undefined
undefined
undefined

Tijekom ljeta vlasnici tako preporučuju niz aktivnosti: Planinarenje do različitih planinskih vrhova, šetnju kroz šume i livade, vožnju biciklom po šumama i lokalnim cestama, kupanje u rijekama i jezerima, piknik u prirodi, kao i različite znamenitosti. Ako pak volite vrućinu i more, za 40 minuta možete doći do jadranske obale i provesti dan na plaži. Navečer se možete vratiti na svjež zrak i ugodnu temperaturu u planinama.

undefined
undefined
undefined

Tijekom zime, na raspolaganju su vam pak sve zimske radosti - sanjkanje, klizanje u Delnicama, Skijanje na Čelimbaši, Platku ili Petehovcu, nordijsko skijanje u Ravnoj gori i, općenito, uživanje u netaknutoj prirodi pod snježnim pokrivačem.

undefined
undefined
undefined

Gorska bajka savršeno je polazište i za istraživanje različitih okolnih ljepota Gorskoga kotara, poput izvora rijeke Kupe, Kamačnika, Fužina, NP Risnjak, različitih špilja, jezera i gorskih vrhova. Sve njih, kao i informacije o raspoloživim terminima, kontaktu, točnoj lokaciji i cijenama pronaći ćete na web stranici www.gorskabajka.com.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Autor: Extravagant
Foto: Gorska bajka