Mjesto za vaš sljedeći odmor: kućice u krošnjama nadomak Nacionalnog parka Plitvička jezera

Mjesto za vaš sljedeći odmor: kućice u krošnjama nadomak Nacionalnog parka Plitvička jezera

Ako ste ljubitelj prirodnih atrakcija, kulturnog naslijeđa i kvalitetnog, a u isto vrijeme nesvakidašnjeg odmora, Plitvice Holiday Resort i kućice među krošnjama su mjesto za vas.

 undefined

Plitvice Holiday Resort je mjesto koje se nalazi svega 8 kilometara od Nacionalnog parka Plitvička jezera. Na površini od 5600 kvadratnih pruža smještaj u kampu, sobama, indijanskim šatorima, a odnedavno i u glamping oazi, odnosno kućicama u krošnjama i na jezeru.

 undefined

Na raspolaganju je pet kućica koje visoko među krošnjama, pružaju sav potreban komfor. Kapacitet svake kućice jest 5 osoba (4 odrasle i jedno dijete) kojima su na raspolaganju dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinja, klima uređaj, terasa kao  i besplatan WiFi.  Osim luksuznog, ali izuzetno ugodnog smještaja, u ovim kućicama je zajamčena privatnost i to zahvaljujući visokim krošnjama koje ih okružuju.

 undefined

Projekt je osmišljen s idejom da se ne narušava priroda već da se pruži jedinstveni doživljaj boravka u prirodi.

 undefined

Luksuz uživanja u prirodi pruža i smještaj u kućicama na jezeru u koje mogu biti smještene po dvije osobe.  Opremljene su jednom sobom, kupaonicom, klima uređajem, mini barom, terasom, besplatnim WiFijem. Ono što ih čini još zanimljivijim jest i izravan pristup jezeru s plažom.

undefined

Uz posebnosti i raznolikosti smještaja kojeg nude Plitvice Holiday Resort potrebno je napomenuti kako, osim u glamping iskustvu, gosti uživaju i u brojnim prirodnim atrakcijama i gastronomskim užicima. Već smo spomenuli Nacionalni park Plitvička jezera, a nešto malo dalje nalazi se i Nacionalni park Sjeverni Velebit te Paklenica. Tu su i špilje, i rijeke, a samim tim i mogućnosti za razne aktivnosti poput biciklizma, trekkinga ili hikinga.

undefined

Od toliko prirodnih ljepota  ovdje zaista nema mjesta ni za kakav oblik industrije kao ni primisao na gradsku vrevu. Ako je što više potrebno nadodati onda je to sigurno informacija da je kućice u krošnjama ili uz jezero moguće rezervirati tijekom cijele godine.

undefined

undefined

undefined

undefined

Autor i foto: Promo