Ljeto u Istarskim toplicama, odmor za dušu i tijelo

Ljeto u Istarskim toplicama, odmor za dušu i tijelo

Ljetni odmor ne mora nužno podrazumijevati ljetovanje na moru - naš su prijedlog Istarske toplice, odmor za dušu i tijelo u miru i tišini netaknute prirode i ljekovitoj vodi koja će vam u potpunosti napuniti baterije.

undefined

Uz masaže i wellness, na raspolaganju gostima tijekom ljetnih mjeseci je i vanjski bazen s termalnom ljekovitom vodom koja sadrži 14 minerala, među kojima se najviše izdvaja sumpor. Znanstveno je i u praksi dokazano da dobro djeluje na cijelo tijelo, a posebice na kosti i kožu. Odaberite ležaljku kraj bazena s pogledom na atraktivnu stijenu i uživajte u toplim zrakama sunca, a usput se počastite i koktelom, kavom ili hladnim napitkom u našem novootvorenom caffe baru "Terme" kraj bazena.

undefined

Do 10. srpnja u ponudi su i first minute paketi po posebno popularnim cijenama: STANDARD paket za pet noći iznosi 1450 kuna po osobi, PREMIUM paket 1700 kuna, dok SUPERIOR paket stoji 1950 kuna po osobi.

Cijena uključuje:

polupansion - buffet doručak i večera
korištenje vanjskog termalnog bazena
korištenje wellness bazena - bazen za rekreaciju i plivanje
besplatan parking
besplatan wi fi

undefined

Dodajmo tome i obiteljsku cjelodnevnu kartu za kupanje na vanjskom bazenu i ručak ili večera (po izboru) za samo 250 kn.

Cijena vrijedi za 2 odrasle osobe i 2 djece. Doplata za svako sljedeće dijete iznosi 40 kn.

Svoj ljetni odmor u Istarskim toplicama rezervirajte već sada, a sve dodatne informacije dostupne su na https://www.istarske-toplice.hr/

Foto: Jan Mastrović, Istarske toplice
Autor: Extravagant