La Grisa, grad-hotel u kojem ćete doživjeti dušu Istre

La Grisa, grad-hotel u kojem ćete doživjeti dušu Istre

Na jugozapadnom dijelu Istre, u pitoresknim Balama nedaleko Rovinja, krije se turistički biser koji samo čeka da ga otkrijete: La Grisa, mali obiteljski heritage hotel s 25 soba i 3 hotelska apartmana. Riječ je o pravom malom gradu-hotelu koji je "rođen" unutar kamenih zidova 16 autohtonih istarskih kuća, duž dvije ulice povezane u jednu cjelinu. Danas svaka soba predstavlja kuću, a hodnici ulice kroz koje ćete iskusiti Istru na jedinstven način, istovremeno osjećajući gostoljubivost i toplinu doma.

undefined

La Grisa je 2015. godine ponio laskavu titulu najboljeg malog i obiteljskog hotela u Hrvatskoj i to s dobrim razlogom. Danas ovaj heritage hotel nudi i wellness oazu idealnu za parove, kongresnu dvoranu za team buildinge te brojne posebne ponude kao što je "gourmet paket" i "vikend u dvoje".

undefined

Istovremeno, La Grisa se diči i istoimenim restoranom koji nudi tradicionalne specijalitete s modernim štihom, pripremljene od svježih namirnica i prirodno uzgojenog povrća iz vlastitog vrta. Tu je i maslinovo ulje iz vlastitih maslinika te pomno probrana ponuda vina - pretežno istarska ali i iz ostalih hrvatskih i mediteranskih regija.

undefined

Iz bogate ponude formirane kako bi zadovoljila sve želje i potrebe baš svakoga gosta izdvajamo jedan od posebnih paketa:

"GOURMET PAKET"

- 2 noćenja s doručkom uz mogućnost odabira sobe (uz najavu)

- degustacija 7 istarskih vina u pratnji malih zalogaja

- degustacijska večera za 2 osobe u restoranu La Grisa

- neograničeno korištenje unutarnjeg bazena

- neograničeno korištenje finske i turske saune

- rani check in & kasni check out

Cijena: 1022,00 kn (138€) po osobi


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Autor: Extravagant
Foto: Promo/ La Grisa