Jednodnevni izlet u Aquileiu i Grado - Veneciju u malome

Jednodnevni izlet u Aquileiu i Grado - Veneciju u malome

Adriatic Active Tours vas vodi u Aquileiu i Grado - Veneciju u malome sa prekrasnom lagunom i romantičnim pješčanim plažama.

undefined

Polazak je predviđen iz Rijeke u 07:00 sati sa Jelačićevog trga i u 07:15 sati sa Vrata Jadrana. Slijedi putovanje kroz Sloveniju i Italiju preko Trsta prema Aquileji, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, a zatim i dolazak do Aquileje i razgled jednog od najvažnijih arheoloških nalazišta sjeverne Italije sa ostacima rimskog foruma. Aquileja je bila jedan od najvećih i najbogatijih rimskih gradova. Arheološke iskopine i patrijarhalna bazilika upisani na Unescov popis mjesta svjetske baštine u Europi. 

undefined

Nakon Aquileje slijedi vožnja do mjesta Grado sa prekrasnom lagunom i predivnim pješčanim plažama. Grado nazivaju i Venecija u malome. Potom je na redu slobodno vrijeme za uživanje u šetnji, razgledavanju, shopping u dućanima, romantičnu šetnju uličicama i trgovima. Povratak autobusom, vožnjom kroz Italiju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Rijeku u večernjim satima.

undefined

POLAZAK:  20.07.2019.

POLAZAK:  31.08.2019.

POLAZAK: 07:00  Rijeka  07:15  Vrata Jadrana

POVRATAK: u večernjim satima  Rijeka

MINIMALAN BROJ OSOBA:  40 osoba

CIJENA:  120,00 HRK

undefined

Cijena uključuje:

- prijevoz turističkim autobusom prema programu,
- voditelja putovanja,
- pripremu i organizaciju putovanja,
- osiguranje od odgovornosti

undefined

Više informacija i rezervacije na web stranici Adriatic Active Tours, na mail: info@adriatic-active-tours.hr ili na mob: 0915922561

Autor: Extravagant

Foto: Adriatic Active Tours