Adriatic Active Tours vas vodi na Krimml slapove, najveće u Europi

Adriatic Active Tours vas vodi na Krimml slapove, najveće u Europi

Adriatic Active Tours vas vodi na Krimml slapove, najveće u Europi. Sa svojih 300 metara visine peti su u svijetu, nadmašuju visinom čak i slapove Niagare. 

Program putovanja obuhvaća polazak u 6:00 iz Rijeke sa Jelačićevog trga i 6:15 sa Vrata Jadrana. Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Krimmla. Slapovi Krimml najveći su u Evropi a sa svojih 300 metara visine peti su u svijetu, nadmašujući po visini čak i slapove Niagare. Nalaze se na istoimenoj rijeci u nacionalnom parku Visoke Ture, najvećem zaštičenom području u Alpama i jednom od najljepših svjetskih krajolika. Slapovi su jedinstveno prirodno čudo i jedna od najposjećenijih prirodnih znamenitosti u Austriji. 

undefined

Pristup slapovima uređen je kao staza koja vodi do samog vrha. Odatle se pruža veličanstveni prizor svjetlucave izmaglice vodenih kapljica tirkizne boje koje se uz zaglušujući šum gromoglasne vodene mase obrušava preko tri kaskade i prelazi vijugavi put dug četiri kilometara, stvarajući pritom nezaboravne prizore iznimne snage i ljepote. 

Slobodno vrijeme predviđeno je za šetnju uz slapove, razgledavanje i zabavu u modernom Adventure centru u podnožju slapova, posjet izložbi, Vodenom svijetu i Aquaparku, muzeju nacionalnog parka Visoke Ture, promatranje slapova i okolnih alpskih vrhunaca kroz Swarovski teleskop, fotografiranje, uživanje u gastronomskim delicijama WasserWunderBar-u, dućanu i suvenirnici i ostalim zanimljivim sadržajima u okruženju. 

Povratak je na rasporedu u poslijepodnevnim satima i dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima.

undefined

POLAZAK:  19.05.2019.

POLAZAK:  06:00  Rijeka i 6:15 sati Vrata Jadrana

POVRATAK:  u kasnim večernjim satima Rijeka

MINIMALAN BROJ OSOBA:  40 osoba

CIJENA:  250,00 HRK

FIRST MINUTE  CIJENA:  240,00 HRK do 10.05.2019.

Cijena uključuje:

- prijevoz turističkim autobusom prema programu,
- voditelja putovanja,
- pripremu i organizaciju putovanja,
- osiguranje od odgovornosti.

Cijena ne uključuje:
- ulaznicu 10 eura odrasli a djeca od 6-15 godina cca 5 eura
- ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju, 
-  putno osiguranje (postoji mogućnost naknadnog ugovaranja osiguranja)


Više informacija i rezervacije na web stranici Adriatic Active Tours, na mail: info@adriatic-active-tours.hr ili na mob: 0915922561

Autor i foto: Promo