Adriatic Active Tours vas vodi na izlet u Veneciju

Adriatic Active Tours vas vodi na izlet u Veneciju

Adriatic Active Tours vas vodi na jednodnevni izlet u Veneciju, 27. travnja iz Rijeke. U planu puta je i posjeta izložbi KANDINSKY - BOTERO. Vodimo vas direktno u povijesni centar Venecije, kako biste ovaj svjetski poznati grad doživjeli na jedan novi način.

undefined

Program putovanja obuhvaća polazak iz Rijeke u 06:00 sa Jelačićevog trga, te u 06:15 sa Vrata Jadrana. Slijedi putovanje kroz Sloveniju i Italiju preko Trsta prema Veneciji, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak do Mogliano Veneto i vožnja vlakom do Venecije, do samog povijesnog dijela grada. Naš voditelj/ica uputit će vas u sve što o Veneciji treba znati i što vrijedi pogledati, nakon čega slijedi slobodno vrijeme za uživanje u šetnji Venecijom, posjet znamenitostima, shopping u odličnim i mnogobrojnim dućanima, posjete muzejima, romantičnu šetnju skrovitim uličicama i trgovima Venecije ili vožnju gondolom. Slijedi povratak vlakom iz Venecije, te nastavak putovanja autobusom kroz Italiju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem. Povratak u Rijeku očekuje se u večernjim satima.

undefined

POLAZAK:  27.04.2019.

POLAZAK:  06:00  Rijeka i 6:15 sati Vrata Jadrana

POVRATAK:  u kasnim večernjim satima Rijeka

MINIMALAN BROJ OSOBA:  40 osoba

CIJENA:  180,00 HRK

FIRST MINUTE  CIJENA:  170,00 HRK do 17.04.2019.

undefined

Cijena uključuje:

- prijevoz turističkim autobusom prema programu,
- voditelja putovanja,
- pripremu i organizaciju putovanja,
- osiguranje od odgovornosti.

undefined

Cijena ne uključuje:
- vožnja vlakom cca 6 eur (povratna karta),
- ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju, ulaznicu na izložbu cca 12 eur (nije obavezno),
-  putno osiguranje (postoji mogućnost naknadnog ugovaranja osiguranja)

Više informacija i rezervacije na web stranici Adriatic Active Tours, na mail: info@adriatic-active-tours.hr ili na mob: 0915922561

Autor i foto: Promo